Aleksandar Vučić predizborni skup u Nišu Foto:TANJUG/ DIMITRIJE NIKOLIC

Uoči dolaska predsednika Srbije u Niš, među naprednjacima je opsadno stanje. Direktori bolnica šalju poruke svojim zaposlenima da se u tačno u 13 sati i 15 minuta okupe ispred tvrđave, a odbornici SNS u Skupštini grada najavljuju pauzu kako bi otišli da pozdrave predsednika.

Neke stari se nikad ne menjaju. Pa ni SNS mehanizam za obezbeđivanje dovoljnog broja ljudi na skupovima predsednika Aleksandra Vučića.

On je danas u Nišu, gde će prisustvovati prikazu naoružanja i vojne opreme Vojske Srbije u kompleksu Niške tvrđave.

Poslanica Stranke slobode i pravde Jelena Milošević ovim povodom je napisala:

„Opsadno stanje u javnom sektoru svaki put kad Vučić dolazi u Niš. Toliko ga Nišlije vole da se svaki put “spontano” okupe da ga dočekaju. I ko će da leči ljude kad zdravstveni radnici iz psihijatrijske ustanove “Gornja Toponica” izlaze tokom radnog vremena da tapšu Vučiću?!“, napisala je Milošević na mreži X.

U poruci koju je zaposlenima navodno poslala direktorka bolnice Gordana Tasić, piše:

„Poštovane kolege, povodom predstojećeg praznika, u 14h u Tvrđavi obratiće se predsednik Vučić. Okupljanje je oko 13.15h na Gradskom polju, izlazak iz bolnice radi prisustvovanja skupu u 12.40h“.

Istovremeno, u toku je sednica Skupštine grada, na kojoj je saopšteno da će u 13.30 sati biti pauza, jer odbornici SNS takođe idu da dočekaju predsednika.

BONUS VIDEO: Svi se zaverili protiv Vučića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar