Policija ilustracija Foto:Shutterstock/Facebook

Vozač kamiona poreklom iz Bosne i Hercegovine, Džemal Čardaković (45), ubijen je u subotu u američkom Mančesteru, u državi Nju Hempšir.

Policija je saopštila da je došlo do pucnjave u ulici Saut Vilov u subotu. Oko 15.30 policija je došla mesto događaja kao odgovor na pozive svedoka koji su prijavila da je jedna osoba upucana na kolovozu.

Džemal Čardaković Foto:Facebook

Kada su stigli, zatekli su zatekli su Džemala Čardakovića kako ne daje znake života. Imao je ranu od vatrenog oružja. On je kasnije na licu mesta proglašen mrtvim.

Tajris Heris (22) iz Mančestera je uhapšen i optužen po dve tačke za ubistvo drugog stepena, jer je izazvao smrt vatrenim oružjem.

Svedok pucnjave je rekao za medije da se zločin dogodio dok su oba vozila bila u saobraćaju.

Navodno, automobil u kojem je bio osumnjičeni se kretao ispred kamiona. Na semaforu neposredno pre ulaza u tržni centar, vozač kamiona je izašao iz vozila kako bi razgovarao sa drugim vozačem. Tada je ubijen. Osumnjičeni je odmah pobegao sa lica mesta, ali je kasnije uhapšen.

PROČITAJTE JOŠ:

Iz policije su naveli da je Heris je ubio Čardakovića tako što je pucao u njega.

Svedoci su rekli da je u kabini kamiona verovatno bilo dece. Ljudi identifikovani kao članovi porodice ubijenog, bili su na licu mesta ubrzo nakon pucnjave, ali ih je kasnije policija odvela.

Policija se nije oglašavala o motivu i detaljnijim okolnostima ubisva. Istraga je u toku.

Kako pišu američki mediji, Čardaković je bio privatni autoprevoznik, iza sebe je ostavio suprugu, dvojicu sinova i ćerku.

BONUS VIDEO: Pucnjava na Tajlandu: U vrtiću ubijene 34 osobe, od tog broja 22 deteta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar