Foto: Paolo Liuzzo

Četrdesetdvogodišnji muškarac pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Majamiju. Ipak, ova tragična priča privukla je pažnju javnosti, jer je otkriveno da je reč o Paolu Liucu, bivšem momku britanske princeze Beatris, koju je ova vest, kako prenose lokalni mediji, potpuno slomila. Ćerka princa Endrua počela je da se zabavlja sa Liucom 2005. godine kada je imala 17, a on 24 godine. Međutim, par se rastao 2006. godine.

Kako piše Dejli mejl, Liuco je bio strastveni kockar i borio sa ovim porokom, kao i sa zloupotrebom droge, a postoje glasine da je zbog odavanja tim porocima, zapao u velike dugove. Izvor je za „San“ rekao da „Paolu nije dobro išlo na ličnom planu“.

„U početku je koristio lekove, ali se kasnije to proširilo teže droge. Vodio je veoma brz način života i svi smo se plašili da će ga taj način života na kraju sustići“, rekao je on.

U Australiji je bio hapšen zbog niza krivičnih dela, uključujući posedovanje kokaina. Naime, uhapšen je na Gold Koustu u Australiji 27. septembra 2009. godine, nakon što se svojim Audijem, vrednim 90.000 dolara, zabio u semafor. Tadašnjeg 27-godišnjaka takođe su tada optužili i da nije platio račune u hotelu i restoranu „Konrad Jupiters“.

Australijski organi za sprovođenje zakona optužili su Liuca za prevaru, nedozvoljeno korišćenje motornog vozila, posedovanje dva grama kokaina i za bezobzirnu vožnju. Liuco je priznao krivicu i kažnjen je sa 5.000 dolara.

Njegova kontroverzna prošlost počela je 2002. godine kada je optužen za ubistvo kolege studenta na koledžu „Holi Kros“. Njegov kolega, 19-godišnji Džonatan Dušatelije, preminuo je od posledica tuče koja se dogodila 5. maja 2002. u stambenoj zgradi van kampusa u ulici Kembridž 510. Optužba je kasnije svedena na napad i Liuco je odslužio zatvorsku kaznu.

Liuco i princeza Beatris upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i počeli su da se zabavljaju u julu 2005. Skoro godinu dana su uspeli da svoju vezu drže u tajnosti, ali su se rastali u maju 2006. kada su se pojavili izveštaji o optužbi za ubistvo iz nehata, što je izazvalo buru u javnosti.

Princ Endru i Sara Ferguson ohrabrili su romansu njihove ćerke sa Liucom, uprkos razlici u godinama i njegovoj kriminalnoj prošlosti.

„Svi mi imamo probleme i moramo da učimo iz svojih grešaka, ali Beatris je razumna devojka, uskoro će napuniti 18 godina. Ima mnogo prijatelja, uključujući Paola“, rekla je Beatričina majka kada je veza počela. Kraljevski par čak je pozvao Liuca na porodični odmor u švajcarsko skijalište Verbijer. Kasnije se ispostavilo da je Liuco, time što je otišao sa kraljevskom porodicom na odmor, prekršio uslove uslovne kazne.

Kao rezultat toga, vraćen je u Sjedinjene Američke Države, gde mu je sud produžio trogodišnju uslovnu kaznu, što je primoralo Beatris da prekine romansu.

Pročitajte još...

Samoproklamovani plejboj takođe je priznao da je varao Beatris tokom njihove veze i pričao kako je princeza želela da ga upozna sa kraljicom.

Beatris je navodno bila slomljena kada se njihova romansa završila i vratila se u Goldsmits, koji je deo Univerziteta u Londonu.

Liucova umrlica otkriva da je radio kao konsultant u umetničkoj industriji i da se nikada nije ženio. Njegovo telo prevezeno je na Long Ajlend u Njujorku.

BONUS VIDEO N1 Specijal: Borba Čarlsa III

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar