Foto: Tanjug/Dave Higgens/PA via AP

Šokantan snimak sa nadzorne kamere pokazuje trenutak kada je došlo do nesreće u jednom naselju u Londonu.

Snimak je snimljen na Granvil Roudu u londonskoj opštini Hilingdon oko 14.38 prošlog ponedeljka.

Nakon što je putem svog telefona obavešten o kretanju u blizini njegove kuće preko zvona na vratima Ringa, vlasnik kuće, koji radi kao službenik obezbeđenja, bio je svedok dramatičnog sudara.

Na video snimku, beli automobil juri niz put pre nego što udari u parkirano vozilo, a zatim se prevrne na leđa.

Vozač Ubera tada viče „o s*anje“, pre nego što je pritrčao u pomoć dok je vozač automobila izlazio iz olupine.

Četrnaestogodišnjak je prevezen u bolnicu, a potom je i uhapšen.

„Bio sam upozoren preko telefona i to je bio vozač Ubera koji je ostavio narudžbu za hranu“, rekao je vlasnik kuće. „Nastavio sam da gledam i čuo sam glasnu graju koja je dolazila iz nečega što je zvučalo kao automobil koji ide niz ulicu. Gledao sam kako se beli auto neoprezno uleteo u drugi auto parkiran ispred moje kuće! Udario je sa takvom silinom da se vozilo prevrnulo. Policija je stigla 10 minuta kasnije“, rekao je on.

„Mladi muškarac, koji je izgledao kao tinejdžer, izašao je.Može se videti kako u šoku sedi na ivici puta. Hitna pomoć je stigla ubrzo nakon toga“, dodao je.

PROČITAJTE JOŠ:

Oba automobila su ubrzo odvučena, ali su krhotine stakla bile razbacane po putu.

37-godišnji službenik obezbeđenja, koji želi da ostane anoniman, rekao je da je bio u „šoku“ gledajući snimak.

Dodao je: „Nadao sam se da je dečak dobro, ali sam takođe bio impresioniran koliko je to dobro snimila moja kamera. Mladić koji je izašao kroz zadnji deo automobila bio je u šoku, ali izgleda da nije imao ozbiljne povrede. Mnogo male dece živi na ovom putu, tako da je pravo čudo da niko nije povređen“.

Portparol Met policije je rekao: „Policija je pozvana u 14:38 časova 3. jula na Granvil Roud, Uksbridž, nakon što se automobil prevrnuo nakon sudara sa drugim automobilom. Dečak, za koga se veruje da ima 14 godina, prebačen je u bolnicu iz predostrožnosti. Uhapšen je. Istraga se nastavlja“.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar