Foto: BW Press / Shutterstock

Na društvenim mrežama se pojavio šokantan snimak koji prikazuje trenutak kada pedofil vuče kofer sa 12-godišnjom devojčicom u svoj stan nakon što ju je kidnapovao i rekao joj da će biti njegova "seksualna robinja".

Na snimku, snimljenom u Luzijaniji, u Brazilu, vidi se 42-godišnji Danijel Moraes Bitar kako se bori da povuče kofer za sobom uz stepenice nakon što je oteo devojčicu ispred njene škole 28. juna.

Bitar je oteo dete sa svojom 22-godišnjom devojkom Gezieli Souza Vijeira koja ju je uvela u njihov automobil i prislonila joj na lice krpu natopljenu hloroformom dok joj je pretila nožem.

Noge su joj tada bile vezane lisicama i zatvorena je u kofer, koji je stavljen u prtljažnik dok su se vozili u šumsko područje kako bi odložili njen mobilni telefon.

Ali Bitar je uhapšen i kasnije priznao da je imao pedofilske sklonosti kada je školski drug navodne žrtve pozvao policiju nakon što je bio svedok užasne otmice.

Devojčica je pronađena u stanu prekrivena modricama i hemijskim opekotinama sa nogama vezanim lisicama za krevet, saopštila je policija.

Pregledi obavljeni nakon što je spasena takođe su potvrdili da je seksualno zlostavljana.

Detektiv Žoao Giljerme Medeiros rekao je medijima: „Žrtva je izjavila da je Bitar dodirivao njene intimne delove i da je bila primorana da dodiruje njegove genitalije.

„Devojčica je rekla da joj je sve vreme pretio i rekao da će biti njegova seksualna robinja. Snimio je i zlostavljanja počinjena nad učenicom i poslao ih svojoj devojci. Žrtva nam je rekla da je pomenuo Gejzino ime na telefonu“, navodi se.

Kada se policija prvi put suočila sa Bitarom, on je sve negirao i tvrdio da je devojčica u njegovom stanu rođaka, ali je kasnije priznao i rekao da je razmišljao o „hemijskoj kastraciji“.

Tokom pretresa Bitarovog stana pronađeni su električni šok uređaji, kamere, seks igračke i pornografski materijal.

Na licu mesta pronađen je i kanister sa benzinom, što je navelo policiju da veruje da je možda planirao da spali telo devojčice nakon što ju je silovao.

Policija kaže da je par proveo tri dana obilazeći školu u potrazi za žrtvom uoči navodnog zločina.

Medeiros je lokalnim medijima rekao: „Imamo snimak kako on stavlja kofer u EcoSport od ponedeljka 26. Planiranje zločina je vrlo jasno. U stvari, imao je na umu još jednu devojčicu, 13-godišnjakinju, koju je naš tim već intervjuisao. Ova potencijalna žrtva bila je poznata suoptuženoj jer je živela u blizini Danijelove devojke. Ova devojčica je bila njihova meta“.

„Iz nekog razloga, 28. juna su se predomislili i otišli u školu u Luzijaniji i prvo posmatrali decu i tinejdžere, a zatim su u obližnjoj ulici prišli žrtvi koju smo našli u zatočeništvu“, navodi se.

Bitar je rekao policajcima da je to njegov prvi zločin, ali policija kaže da postoje indicije da je možda počinio i druge zločine uz pomoć svoje devojke.

Vieira, u međuvremenu, tvrdi da ju je Bitar naterao, ali policija joj ne veruje.

PROČITAJTE JOŠ:

Bitar je otpušten sa posla IT tehničara u Banco de Brasilia 29. juna, nakon što je slučaj izašao na videlo.

Pored posla, volontirao je i u dečijim bolnicama i otac je jedne devojčice.

Vieira je, u međuvremenu, majka dvoje dece i na društvenim mrežama se predstavila kao hrišćanka.

Bitar je objavio nekoliko postova na društvenim mrežama u kojima je osudio zlostavljanje dece, uključujući i jedan tekst: „Pedofilija je zločin. Prijavite to“, navodi policija.

Gospodin Medeiros je dodao: „Pedofili se maskiraju u dobre ljude da priđu deci. Kažem da se ponašaju pragmatično. Naišli smo na nekoliko ovakvih slučajeva. Zato roditelji treba da budu veoma oprezni. Ali čak i mi koji smo iskusni smo šokirani onim što se dogodilo“.

Par se suočava sa optužbama za teško protivpravno ograničavanje slobode, seksualno zlostavljanje maloletnika i mučenje. Preti im kazna do 30 godina zatvora.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar