Milojko Spajić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Institucija koja nije nadležna za izbore u Crnoj Gori, proverava moje ime i prezime, a Državna izborna komisija (DIK) razmatra moj slučaj i pre same kandidature, saopštio je danas Milojko Spajić, lider Pokreta Evropa sad u video obraćanju.

„Predsednički izbori su tek 19. marta, i mada neke partije još ne znaju svoje kandidate, već su isukale mačeve na moju kandidaturu“, istakao je Spajić.

On je rekao da su prvi put od nezavisnosti, partije koje naizgled nemaju ništa zajedničko ujedinjene, jer kako kaže Spajić ciljaju na istu metu.

Milojko Spajic Ministar finansija i socijalnog staranja CG
Milojko Spajić Foto:Vlada Crne Gore/GOV.ME/S. Matić

„Institucija koja nije nadležna za izbore u Crnoj Gori, proverava moje ime i prezime, a DIK razmatra moj slučaj i pre same kandidature. Jeste nelogično, ali jeste i jasno kome to koristi. Rekao sam da u Srbiji nisam živeo. Imam i objavio sam sva potrebna dokumenta koja su predviđena zakonom za kandidaturu. Ako neko bude želeo još dokumenata, dobiće, ali kad zvanične institucije budu tražile ono što im po pravu pripada da traže“, kazao je Spajić.

POGLEDAJTE JOŠ:

On je dodao da su predviđanja rezultata i ankete doprinele tome da zasluži da bude tema broj jedan.

„Sve afere su za jedan dan zaboravljene, tridesetogodišnja pljačka i zavođenje ljudi takođe. Afera Telekom, afera Koverta, afera Kamp Zlatica, afera Limenka, i mnoge druge. Da nisam rekao da će plate biti 1.000 evra a najniže penzije 450 evra – niko me ne bi ni pomenuo. Poručujem im – ja neću odustati. Za njih je bolje da odustanu, da ne bi ostali zatrpani pod ruševinama laži koje su 30 godina vešto pripremali i međusobno hranili“, poručio je Spajić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar