Princ Vilijam i princ Har
Princ Vilijam i princ Hari Foto:EPA-EFE/WILL OLIVER

Malo je verovatno da će se princ od Velsa, britanski princ Vilijam pomiriti sa svojim otuđenim bratom princom Harijem nakon dokumentarca koji je objavio Netfliks, strahuju njegovi prijatelji.

Ističu da je Vilijam ljut zbog nepoštovanja koje je Hari pokazao prema njihovoj baki, dok je još bila živa i tokom sage o Megzitu.

A izvori veruju da će dokumentarac vojvode i vojvotkinje od Saseksa – za koji se pretpostavlja da ga Vilijam nije gledao – učiniti malo da promeni njegovo mišljenje.

Takođe se kaže da je nepoverljiv u Harijeve motive s obzirom na to da njegova knjiga „Rezerva“ izlazi sledeće godine.

„Svi odnosi su izgrađni na poverenju, ali za članove kraljevske porodice, koji svoj život žive u centru pažnje, to ima dvostruki značaj“, rekao je prijatelj princa Vilijama.

„Princ je veoma privatan čovek i ono što Hari radi je anatema svega u šta veruje. Samo zbog toga, mnogi veruju da je malo verovatno da će on ikada popraviti odnos sa njim. Previše vode je prošlo ispod mosta“, navodi se.

PROČITAJTE JOŠ:

Sinoć je Vilijam otkrio da je na dan emitovanja Netfliksovog dokumentarca izgubio bliskog prijatelja u Keniji i da ima druge stvari na umu.

U svojim prvim javnim komentarima nakon Harijevog dokumentarca, princ od Velsa je tvitovao: „Juče sam izgubio prijatelja, koji je svoj život posvetio zaštiti divljih životinja u nekim od najpoznatijih nacionalnih parkova istočne Afrike. Mark Dženkins i njegov sin Piter su tragično poginuli kada su leteli iznad Nacionalnog parka Tsavo, dok su obavljali vazdušnu patrolu“.

Dejli mejl piše kako su kraljevski insajderi posebno uznemireni kritikom koju dokumentarac upućuje na račun kraljice Elizabete i njenog nasleđa Komonvelta.

BONUS VIDEO: Megan i Hari u Njujorku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar