Foto:Netflix

Prve tri epizode dokumentarne serije "Hari i Megan", koja do detalja prikazuje život kraljevskog para, ugledala je svetlost dana i šokirala čitav svet. Gledaoci su po prvi put imali priliku da vide neke od intimnih trenutaka Harija i Megan, poput proslave prvog rođendana njihovog sina Arčija.

Do sada je svet imao malo prilika da vidi kako njihov sin izgleda. Ipak, obožavaoci kraljevskoj para konačno su dobili priliku za to. U prvoj epizodi njihovog novog Netfliks dokumentarca podelili su jedan od najintimnijih trenutaka svoje porodice – prvi rođendan Arčija, piše Dejli Mejl.

Takođe, publika je imala priliku da vidi čitavu seriju fotografija i snimaka Arčija, uključujući i njegov prvi susret sa snegom.

Podeljeni su i veoma lični snimci koji pokazuju kako Arči trči po plaži, igra se u porodičnoj kući ili mazi sa Harijem ili Megan.

U jednom od klipova se čuje i njegov glas, koji kaže da je „sunce prelepo“.

U drugom trenutku, može se videti kako trči dok par šeta po dvorištu svoje vile u Kaliforniji, vredne 14 miliona dolara.

Takođe, na jednom od snimaka je prikazan i Arči dok je još bio beba kako se kotrlja po koferu kod kuće, dok na drugom Megan govori o tome kako je plakao tokom cele noći.

Inače, Netfliksov dokumentarac Hari i Megan, premijerno prikazan rano jutros, otkriva do sada nepoznate detalje iz života popularnog prinčevskom para. Istovremeno, Bakingemska palata je, prema navodima britanskih medija, besna zbog njihovog poteza, koji su shvatili kao direktnu objavu rata.

Pročitajte još:

Dugo očekivana serija se prikazuje u dva dela, a prve tri epizode dokumentarne serije od šest delova su sada dostupne za strimovanje.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa otvoreno su pričali o Megzitu, rasizmu i njihovom novom životu u Kaliforniji. Serijal je započeo oštrim komentarom da je kraljevska porodica odbila da komentariše informacije koje su iznete u emisiji i otkriva da je ona snimljena u avgustu 2022. godine, pre smrti kraljice Elizabete.

BONUS  VIDEO Megan i Hari u Njujorku

Komentari

Svi komentari (0)