Foto: Društvene mreže

Prve žrtve Cetinjanina Vuka Borilovića (34), koji je juče ubio deset svojih komšija i sugrađana, bile su medicinska sestra Nataša Pajović Martinović i njena dva maloletnha sina - M. (11) i M. (8).

Kako pišu crnogorski mediji, Borilović juče je u 15.30 došao na sprat kuće u kojoj su Martinovići živeli kao podstanari. Tamo je bila Nataša sa decom, dok se njen suprug u tom trenutku nalazio van kuće.

Mediji pišu da je mogući povod zločina neplaćena kirija i da je u momentu pre krvavog pira došlo do rasprave. Više detalja o ovome nije poznato.

Borilović je ušao u stan kod svojih podstanara i na vratima ubio jedanaestogodišnjeg M. potom njegovog tri godine mlađeg brata, a onda kroz prozor pucao i u njihovu majku – Natašu Pajović Martinović. Kako pišu lokalni mediji, deca su pokašala da se sakriju iza vrata ali je ubica pronašao.

Foto: Društvene mreže

Deca su preminula na licu mesta, a Nataša je povredama podlegla u bolnici.

Nakon što ih je usmrtio, pozvao je njihovog oca i supruga Miloša Martinovića i rekao mu: “Pobio sam i tvoju i moju familiju”, tvrde sagovornici Vijesti iz Uprave policije.

Foto: Društvene mreže

U narednih 45 minuta, u ukupno 80 metara razdaljine od njegove kuće, sejao je smrt, ubio je još sedam ljudi i ranio šestoro, prenose Vijesti.me.

Na društvenim mrežama građani Cetinja počeli su da dele fotografije ubijene porodice. Objavljuju i poruke saučešća.

Krvavi pir zaustavio je Cetinjanin Nenad Kaluđerović koji je otvorio vatru na Borilovića i ubio ga.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako pišu lokalni mediji, komšije i kolege navode da se Borilović neko vreme ponašao čudno. Ističu da je bio povučen i nepoverljiv.

Borilović je otac troje dece. Kako se navodi, suprugu i decu je pre krvavog pira premestio u Herceg Novi. Mnogi zbog toga sumnjaju da je krvavi pur unapred isplanirao.

BONUS VIDEO: Očevidac pucnjave u Cetinju

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare