Princ Hari Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Pojedini poznavaoci kraljevskih prilika pozvali su britanskog princa Harija da se odrekne ugovora sa Netfliksom koji vredi 112 miliona funti, kako bi tim činom odbranio lik svoje majke princeze Dajane zbog načina na koji je prikazana u seriji "Kruna".

POGLEDAJTE JOŠ:

Kraljevski biograf Angela Levin kritikovala je vojvodu od Saseksa što nije „iskoristio svoj glas“ zbog kontroverznog načina na koji je njegova majka prikazana u Netfliksovoj hit seriji.

Do dramatičnog razvoja događaja došlo je nakon što je prijateljica pokojne princeze povukla podršku seriji. Kako je istakla, kreatori serije ne poštuju dogovoreni scenario i skrnave uspomenu na tragično preminulu Dajanu.

Angela Levin, autorka biografije princa Harija optužuje da je Hari ostao potpuno nem pred postupcima Netfliksa.

„Trebalo bi da raskine dogovor i da se založi za svoju majku. Šta je važnije? Novac ili da brani mamu? Zapanjujuće je što ne može pronaći da se pobuni“, rekla je Levin.

Foto:Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Mogući problem – astronomska cifra 

Princ Hari i Megan Markl potpisali su prošle godine ugovor sa Netfliksom, po kojem će snimati dokumentarne, igrane filmove, serije, kao i programe za decu. Kraljevski par uspeo je da obezbedi sebi odličnu količinu novca, te će za ove usluge dobiti 112 miliona funti.

Peta sezona popularne „Krune“, koja će biti emitovana u novembru sledeće godine, fokusira se na odnos princeze Dajane sa njenim sinovima i princom Čarlsom neposredno pre njene tragične smrti u Parizu 1997. godine. Brojne kritike stigle su na račun Netfliksa zbog portretisanja princeze Dajana, koju ovog puta igra glumica Elizabet Debicki.

Kristen Stewart as Princess Diana Spence
Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Ingrid Stjuart, urednica magazina „Majesty“, rekla je da veruje da je princ Hari u zabludi, što ne očekuje od njegove supruge.

„Mislim da Hari ne shvata. Pretpostavljam da kada je sklopio dogovor sa Netfliksom nije dobro razmislio, ali Megan bi to učinila, ona nije idiot“, rekla je Stjuart.

BONUS VIDEO Megan i Hari u Njujorku

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)