Princ Vilijam i Kejt Midlton Foto: EPA-EFE/Nancy Lane / POOL

Čovek koji je snimio Kejt Midlton kako kupuje sa Vilijamom u Vindzoru kaže da je on svedok da je zaista princeza od Velsa na tom snimku i da je svojim očima video.

Nelson Silva kaže za San da bi njegov susret sa Kejt Midlton trebalo da okonča glasine o njenom zdravlju.

„Ovo je video koji jasno prikazuje nju i Vilijama. Video sam ih svojim očima. Bila je to potpuno opuštena situacija“, kaže on.

Kada je reč o teorijama da na snimku zapravo nije Kejt, Nelson ističe da je on lično video i snimio i da je to dovoljan dokaz.

„Ali i svi ovi ljudi u Velikoj Britaniji kažu da to nije ona, da je lažna osoba. Pa, mogu vam reći da nije. Da li će sada pitati da li sam i ja prava osoba? Hoće li reći da sam napravio ovaj video? Da li sam stavio lažnu Kejt tamo? To je smešno. U kom trenutku će se povući i shvatiti da su uhvaćeni u nešto što je ludo?“, upitao je on.

Nelson je, kako sam kaže, kupovao biftek kada je video kraljevski par.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Imao sam oko 40 minuta da potrošim i odlučio sam da uzmem neke proizvode. Ušao sam u radnju i prvo sam primetio njihove figure, stajali su pored hleba. Onda sam video da Kejt lagano okreće glavu. Otišli ​​su do mesa, a ja sam stajao iza njih. Razgovarali su sa osobljem i smejali se. Nisam mogao da čujem šta pričaju. Kada sam otišao da platim svoje proizvode, devojka na šalteru je bila toliko šokirana da je jedva disala. Svi tamo su bili veoma uzbuđeni. Bila je zaista lepa atmosfera. Otišao sam do auta i odlučio da snimim video da podelim sa svojom porodicom u Portugalu“, ispričao je čovek koji tvrdi da je video Kejt.

On kaže da su Kejt i princ Vilijam izgledali srećno i opušteno dok su hodali prema parkingu.

„Vilijam je očigledno bio zaštitnički nastrojen prema Kejt i brzo sam prestao da snimam jer nisam želeo da im bude neprijatno“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare