Foto: Wales Online/kamere

Rebeka Tomas (37) bila je besna na bivšeg dečka Dejvida Robinsona (45) nakon što je veče provela u opijanju, a sud je otkrio da ga je udarila svojim automobilom na parkingu ragbi kluba.

Incident se dogodio prošle godine u Svanseju u Velesu, a oboje su navodno bili u alkoholisanom stanju u vreme događaja. Kako prenosi Vels onlajn, veza između njih dvoje je prekinuta oko četiri meseca pre 24. septembra 2022.

Te kobne večeri izbila je svađa između njih dvoje u vozilu koje je bilo parkirano na parkingu ragbi kluba Birčgruv. Tužilac Brajan Simpson rekao je na sudu da nijedno od njih dvoje ne može da se seti mnogo toga što se dogodilo zbog velike konzumacije alkohola.

Robinson je, međutim, rekao da „nikada nije video optuženu pijanu kao tog dana“ i dodao da se „seća da je bila na sedištu vozača u automobilu“ gde ga je „zgrabila, udarila ga pesnicom i skinula mu lanac sa vrata”.

Nakon incidenta, 45-godišnjak je patio od bolova u vratu i ruci, crnog oka i modrica. Kasnije je otišao u bolnicu pre nego što je otpušten bez ozbiljnijih povreda.

Advokat tužilaštva je sudu pokazao snimak sigurnosne kamere koji je izvučen iz ragbi kluba. Jedan ugao prikazuje samo automobil i ono što izgleda kao tuča koja se dešava u njemu pre nego što su i podnosilac žalbe i optužena izašli iz vozila.

Drugi ugao, daje mnogo jasniji pogled na ono što se dogodilo nakon što su izašli iz vozila. Tomas ulazi u auto, ovaj put na vozačevo sedište, dok se Robinson udaljava od ragbi kluba ka ulazu na parking.

Tada se vidi kako vozilo kojim je upravljala optužena skreće i gazi Robinsona i zatim odlazi. Na snimku se jasno vidi kako je Robinsona udario automobil i prevrnuo ga na haubu pre nego što je pao i ostavljen da leži na zemlji.

Ova 37-godišnjakinja će morati da plaća doplatu od 154 funti u periodu od 12 nedelja i moraće da se leči u mentalnoj ustanovi u periodu od 12 meseci, zajedno sa 30-satnom rehabilitacijom.

Okrivljena je takođe lišena dozvole za upravljanje vozilom na 12 meseci i moći će ponovo da vozi tek nakon položenog produženog vozačkog ispita.

***

BONUS VIDEO: Policija blokirala Split u potrazi za osobom koja je pregazila policajca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar