Foto:shutterstock Makic Slobodan; ATV atvbl.rs; shutterstock; privatna arhiva facebook

Supruzi i ljubavniku ubijenog Saše K. Okružni sud u Doboju odredio je pritvor i u saopštenju izneo detalje monstruoznog ubistva.

„U nameri da liše života Sašu K. 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je maloletna A. K. usitnila veći broj tableta naziva ‘treana’ jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V. M. na molbu osumnjičenih, iste pomešala sa vodom, da bi u dogovoru sa osumnjičenima, u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca gde je uz upotrebu vode, u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta, napravila limunadu koju je dala svom ocu“, saopštio je Okružni sud u Doboju. Dodaju da je namera bila da se žrtva omami i uspava. Dodaje se da su iste tablete A. K. i njena majka i u ranijem periodu davale Saši K, a da on za to nije znao, piše ATV.

View this post on Instagram

A post shared by Srpskainfo (@srpskainfocom)

”Nakon što su tablete počele da deluju i nakon što je oštećeni Saša K. zaspao, maloletnica je ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavestila osumnjičene koji su ušli u kuću”, navodi sud. Dodaje se da su K. i L. rekli maloletnici da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata, da bi oni ušli u sobu gde je spavao Saša K.

”Vezali su ga tako što su mu oblepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom. Zadali su mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom izneli iz kuće i automobilom, karavan, odvezli u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica”, navodi sud.

Pročitajte još...

Tu su mu, kako se pojašnjava, nepoznatim predmetom zadali četiri ubodne rane u predelu stomaka, da bi usled teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka izazvanog povređivanjem i gubitkom krvi nastupila smrt. Takvog su ga ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu.

Prema rešenju suda pritvor može trajati do 29. februara ili nove odluke suda. Pritvor je određen zbog straha od bekstva osumnjičenih i da će boravkom na slobodi ometati krivični postupak, kao i zbog težine dela i uznemirenja javnosti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar