Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Netfliksov dokumentarac Hari i Megan, premijerno prikazan rano jutros, otkriva do sada nepoznate detalje iz života popularnog prinčevskog para. Istovremeno, Bakingemska palata je, prema navovdima britanskih medija, besna zbog njihovog poteza, koji su shvatili kao direktnu objavu rata.

„Megan i Hari objavili su danas rat kraljevskoj porodici kada je izašap njihov dokumentarni film na Netfliksu“, piše Dejli mejl

Dugo očekivana serija se prikazuje u dva dela, a prve tri epizode ​​dokumentarne serije od šest delova su sada dostupne za strimovanje.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa otvoreno su pričali o Megzitu, rasizmu i njihovom novom životu u Kaliforniji. Serijal je započeo oštrim komentarom da je kraljevska porodica odbila da komentariše informacije koje su iznete u emisiji i otkriva da je ona snimljena u avgustu 2022. godine, pre smrti kraljice Elizabete.

Epizoda počinje tako što se Hari snima na aerodromu Hitrou u martu 2020. dok završava svoje poslednje kraljevske obaveze pre odlaska u Ameriku. Njegova supruga je u međuvremenu u Vankuveru i u suzama na krevetu kaže: „Ne znam ni odakle da počnem“.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Ovo je izveštaj iz prve ruke o priči Harija i Megan, ispričan u nikada ranije viđenoj ličnoj perspektivi. Svi intervjui su završeni do avgusta 2022. Članovi kraljevske porodice su odbili da komentarišu sadržaj u ovoj seriji“, naveo je Netfliks.

Nakon ove uvodne epizode, u kojoj su Megan i Hari ispričali kako su se upoznali i sa kojim izazovima su se suočavali, očekuje se da će u narednim epizodama mnogo više informacija biti otkriveno.

BONUS VIDEO Megan i Hari u Njujorku

Komentari

Svi komentari (1)