Foto: EPA-EFE/KIMMO BRANDT

Muž finske premijerke Sane Marin, koja voli žurke, uslikan je sa rukom oko misteriozne žene u noćnom klubu samo nekoliko nedelja pre nego što su on i njegova žena objavili da se razvode.

Priča se da je biznismen Markus Rajkonen (37) flertovao i intimno plesao sa ženom za koju se veruje da je bila na odmoru u Finskoj sa bolivudskim zvezdama Rakulom Pretom i Prađom Jaisval.

Finski mediji objavili su da je on u pijanom stanju pokušao da je poljubi dok su zajedno stajali u baru noćnog kluba Post u Helsinkiju u ranim jutarnjim satima, ali je ona navodno odbila njegovo udvaranje.

Susret se dogodio kada je izgledalo da Raikonen i Marin (37) uglavnom vode odvojene živote u mesecima pre nego što su ove nedelje konačno otkrili da se rastaju nakon 19 godina zajedničkog života.

To je usledilo nakon objavljivanja „ozloglašenih“ video snimaka prošlog avgusta na kojima se vidi kako Marin intimno pleše sa poznatim prijateljima, a ranije je organizovala zabavu za njih u rezidenciji premijera, gde su gosti poput supermodela i još jednod prijatelja pokazivale grudi.

Prijatelji na putovanju bili su 32-godišnji finski političar Ilmari Nurminen, kolega iz Socijaldemokratske partije, koju je Marin opisala kao svoju ‘najbolju prijateljicu’.

Žena koja je plesala sa mužem Sane Marin je navodno otputovala u Finsku u martu na zimsku pauzu sa kolegama iz bolivudske filmske industrije, uključujući Rakul Pret i Pragia Jaisval.

Grupa se sastala sa premijerkinim mužem i kuvarom Mikaelom Mihailovim, poznatim kao gospodin Kavijar, u čuvenom restoranu azijske kuhinje Farang u Helsinkiju, koji vodi finski slavni kuvar Tomi Bjerk.

Foto: Tanjug/AP Photo/Sergei Grits

Mihailov je na Instagramu postavio sliku na kojoj on i Raikonen poziraju sa ženama na stepenicama restorana, uz natpis: „Kakva divna noć, namaste“.

Finski trač magazin Seskia opisao je kako je Raikonen posetio noćni klub Post sledeće noći sa ženom koja je putovala sa bolivudskim zvezdama.

Časopis je izvestio kako je par prvi put primećen na plesnom podiju u ponoć i da je bio u klubu do 4 sata ujutro.

Jedan svedok je rekao: „Ostali plesači su ih lako primetili, jer su imali zaista intimnu atmosferu“.

Svedok je dodao: „Markus se udvarao toj ženi. Ponekad se premijerov supružnik pomerao iza žene i počeo da je bocka pozadi kukovima. Markus je stvarno zgodan“.

Foto: EPA-EFE/KIMMO BRANDT

On i žena za koju se ne veruje da je glumica primećeni su i u baru gde je fotografisan kako je drži oko bokova.

Svedok je rekao: „Markus je stalno pokušavao da fizički napreduje, ali je žena malo odustala. On je bio potpuno uključen u dodirivanje. Markus je takođe nekoliko puta pokušao da poljubi ženu, ali ona nije popuštala“.

Svedok je rekao da je premijerkin suprug „počinjao da se prilično opija, tako da udvaranje više nije išlo“.

Drugi svedok je rekao Seskiji: „Najviše me je iznenadilo koliko je Markus otvoreno flertovao sa ženom. Uopšte nije mario za poglede drugih, iako je oženjen Sanom“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nisam baš konzervativan, ali da, Markus bi trebalo da se ponaša u skladu sa dostojanstvom svoje supruge. Takva situacija degradira instituciju premijera“, navodi se u komentaru.

Članovi ekipe sa kojima je putovala pomenuta žena su se nakon noćnog izlaska uputili ka Laponiji gde su se vozili saonicama, vozili motore za sneg, pešačili kroz šume i posmatrali severno svetlo.

Rakul Pret, koja ima 23 miliona pratilaca na Instagramu, objavila je seriju slika i video snimaka na kojima ona i njeni prijatelji uživaju u svom zabavnom putovanju po snegu o čemu su uzbuđeno preneli indijski šoubiznis mediji.

Marin i njen bivši suprug fudbaler, koji su zajedno od svoje 18. godine, ali su se venčali tek pre tri godine, ove nedelje su zajedno objavili na Instagramu da se razvode, ali nisu naveli razloge za razlaz.

To je saopšteno nešto više od mesec dana nakon što je Marin otkrila da se povlači sa mesta lidera Socijaldemokratske partije levog centra nakon njenog poraza na izborima, što znači da će zemlja verovatno dobiti novog konzervativnog premijera.

BONUS VIDEO: Tramp je prvi američki predsednik koji se našao pred krivičnim sudom, ali jedan je i osuđen

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar