Hailey Silas Foto:Facebook/Hailey Silas

Mlada majka iz Oklahome pronađena je mrtva na brodu na reci Misisipi - nekoliko dana nakon što je uhapšena jer je više puta pozvala hitnu pomoć.

Telo Hejli Sajlas pronađeno je u subotu oko 7 sati ujutro dok je posada broda obavljala inspekciju dok je putovala rekom Misisipi u blizini Šelbi šume u Tenesiju, izvestio je VREG.

Manje od nedelju dana ranije, 22-godišnja majka je uhapšena jer je nekoliko puta pozvala hitnu sa benzinske pumpe preko puta Soutlend Kasina, navodi se u izdanju.

Navodno je zamolila vlasti da je odvezu iz Zapadnog Memfisa u Arkanzasu, jer se nečega uplašila i imala je „napad panike“.

Nakon što je Sajlas odvedena u stanicu sa lisicama, zatražila je da razgovara sa roditeljima, rekavši da je uplašena i zbunjena, navodi VREG.

Nije odmah bilo jasno čega se uplašila, ali je mlada mama takođe tražila da je odvedu na „psihiološko odeljenje“, navodi se u izveštaju.

Hailey Silas Foto:Facebook/Hailey Silas

Ona je u sredu prošle nedelje priznala krivicu za prekršaj saopštavanja lažne uzbune i izrečena joj je uslovna kazna.

Podnesen je i izveštaj o psihološkoj proceni, ali njegov sadržaj nije obelodanjen.

Njeno telo pronađeno je tri dana nakon priznanja krivice.

Zvaničnici su rekli da kod mrtve žene nije pronađena nikakva identifikacija, ali njena majka, LaRena Darou, tvrdila je da je neko uzeo njen telefon.

PROČITAJTE JOŠ:

Rekla je da joj se, kada je pokušala da pozove ćerku, javio čovek kojeg nije poznavala.

„A ja sam rekla: ‘Ovo je telefon moje ćerke, šta radiš na njemu?’ A on je rekao: ‘Pa, žao mi je, Hejli više nema telefon'“, rekla je Derou za magazin.

„Ne želim da razmišljam o tome da je moja beba tako povređena i da niko nije bio tu da je spasi ili da joj pomogne“, rekla je.

„Nemam pojma. Razgovarala sam s njom u četvrtak uveče i poslala mi je nekoliko svojih slika na mostu i izgledala je tako srećno. I upravo je krenula da peva karaoke i to je bio poslednji put da sam razgovarala sa njom“, dodala je ožalošćena mama. „Bila je neverovatna majka. Mom unuku nedostaje tako divna osoba. Bila je takav anđeo.”

Incident, uključujući i uzrok Sajlasove smrti, ostaje pod istragom.

BONUS VIDEO: Da li svedočimo katastrofi u Gazi?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar