Spajdermen Foto:Shutterstock/Anton_Ivanov

Muškarac maskiran kao Spajdermen je upao u prodavnicu u Velikoj Britaniji prošle godine kada udario radnicu supermarketa nakon čega je pala u nesvest.

Nasilni napad Džoša Mekdonalda užasnuo je gledaoce nakon što je video snimljen u Asdi podeljen na mreži. Mnogi su osudili ovaj događaj.

Mekdonald je otkriven kao nosilac crnog pojasa u mešovitim borilačkim veštinama i prethodno je trenirao na Akademiji borilačkih veština Crnog zmaja u blizini svoje kuće u Northamptonu.

On se 2016. pohvalio da je kandidat za svetsko prvenstvo Iska u kik boksu u Štutgartu u Nemačkoj.

Mekdonald je priznao stvarne telesne povrede i nasilni poremećaj nakon napada na Asdu u južnom Londonu u julu 2021. godine, prenosi Mejl onlajn.

Uznemirujući incident grupa je snimila i prenosila uživo.

Džordž O’Bojl (30) koji je bio obučen kao Ali G, navodno je bio vođa i pretio je da će udariti osoblje dok je vodio grupu u supermarket.

Čitava situacija je postala nasilna nakon što je više članova osoblja pretučeno metalnim šipkama, udarano pesnicama, nogama i ostavljeno u krvi.

Kada je nadzornica Loren Skot prišla Sofi Roberts (19) koja je bila obučena kao ‘Crvenkapica’, udarena je pesnicom u lice.

Kada je gospođa Skot pokušala da se odbrani, Mekdonald ju je udario ponovo, a ona je nakon toga pala u nesvest.

Svi ključni učesnici izjasnili su se krivim na krunskom sudu u Kingstonu na Temzi i biće osuđeni sledećeg meseca.

O’Bojl, iz južnog Londona, priznao je i nasilni poremećaj i napad koji je prouzrokovao stvarne telesne povrede (ABH).

Roberts, iz Northamptona, izjasnio se krivim za napad ABH na gospođu Skot i javni nered koji uključuje pretnje nasiljem.

Mekdonald, O’Bojl i Roberts mogli bi se suočiti sa pet godina zatvora, maksimalnom kaznom za ABH, kao i za nasilni poremećaj.

Bokser amater Riki Mekenzi (37), takođe iz Nortemptona, priznao je prekršaj javnog reda i mira koji uključuje pretnje nasiljem.

Mark Petigru (38) iz zapadnog Londona, pridružio se haosu u Asdi i bio je umešan u napad na dva radnika.

Nije bio prisutan na sudu, ali je sudiji rečeno da je priznao javni nered uz nasilne pretnje.

BONUS VIDEO: Masovna pucnjava na Univerzitetu Mičigen

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar