Foto: Bodo Marks / AFP / Profimedia

Drama u Nemačkoj sa muškarcem koji se zabarikadirao u kući sa detetom i pucao na policiju i dalje traje. Slučaj je iznenadio žitelje tog mesta, a naročito komšije.

„Bild“ je razgovarao sa komšinicom Nikol Hentšel (44) iz Vijerica.

„Poznajem čoveka, živim 20 metara od njega. Živeo je ovde nekoliko godina, uvek je bio prijateljski nastrojen i nikada se nije isticao kao neprijatan. Njegova partnerka je raskinula sa njim i povela decu sa sobom. Večeras nisam oka sklopila. Policija je bila svuda u selu. Oko 12.30 časova iznenada sam čula 20 do 30 pucnjeva! Ludost!“, rekla je ona.

Policija je za „Bild“ potvrdila da je u subotu uveče došlo do razmene vatre uz nekoliko hitaca. Srećom, niko nije povređen.

Pored specijalnih snaga policije, od subote ujutro je na licu mesta i pregovaračka grupa, kako je izvestio „Markische Allgemeine“. Policija je rasporedila oko 80 pripadnika, prenosi Telegraf.rs.

PROČITAJTE JOŠ:

„Preduzimaju se mere da se on uhvati“, rekao je direktor policije Kristijan Hila za „Markische Allgemeine“. Policija je zamolila one koji žive u toj ulici da ne izlaze iz svojih kuća.

Majka i dete uspeli da pobegnu iz kuće

U kući sa muškarcem živeli su majka i dete. Kako je za „Bild“ saopštila policija, žena je sa detetom uspela da izađe iz kuće između ponoći i 1 sat.

Dete je od tada pod brigom Kancelarije za zaštitu mladih.

„Bild“ je javio da je uzrok incidenta spor oko starateljstva nad detetom.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar