Foto: Printscreen/TikTok/brisbaneincidentalerts/ Brisbane Incident Alerts/Video Rachel Massey/

Na TikToku se pojavio zastrašujući snimak iz Kvinslenda na kom nepoznati muškarac sa mačetom u ruci lupa na prozor automobila žene koja stoji na semaforu. Uplašena žena je postavila ovaj snimak na društvenu mrežu odmah nakon incidenta, a policija je ubrzo i uhapsila napadača.

Na snimku koji je uznemirio javnost se vidi kako muškarac hoda ulicom i drži mačetu u ruci. U jednom trenutku zastaje kod kola žene i počinje da rukom lupa u prozor koji se nalazi kod zadnjeg sedišta.

@brisbaneincidentalerts A man has besn filmed trying to carjack people by scaring them with a machete in Deception Bay this week! Video: Rachel Massey. #b#brisbaneq#queenslanda#australiai#incident ♬ original sound - Brisbane Incident Alerts

Rukom joj pokazuje da otvori vrata. Naravno, žena mu nije otključala vrata.

Momak sa snimka je pokušao još nekoliko puta da otvori vrata, a kada je shvatio da njegove namere neće uspeti, jer se na semaforu upalilo zeleno i kola koja su se nalazila ispred automobila žene su krenula napred, napadač se nonšalantno okrenuo i odšetao.

Pročitajte još:

Policija Kvinslenda je pozvana na lice mesta i ubrzo je uhapsila 21-godišnjeg muškarca zbog pretnju nasiljem, nasilnog ponašanja i ometanja javnog mira.

Kako je saopšteno iz policije, pred sud će biti izveden u decembru.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar