Foto: Printscreen/CCTV

Na internetu se pojavio snimak koji navodno prikazuje napad koji se dogodio na stanici Brisel-Jug u belgijskom gradu u utorak. Na snimku se vidi kako nepoznati mladić maše nožem u masi i ubada jednog od prisutnih.

Prema rečima očevidaca, oko 9.30 na stanici muškarac je izvadio „mesarski nož“ i počeo da maše njime. Svedoci su rekli za da je povređeni čovek ležao na zemlji, piše Index.hr.

„Srećom, odgovor je bio brz. Inače je moglo da se završi mnogo gore“, rekao je francuski agent koji se zatekao u stanici.

Vikao „Alahu Akbar“?

Belgijski mediji javljaju da je 17-godišnji mladić povređen i da je napadač uhapšen.

„On je osumnjičen za napad sa predumišljajem i prebijanje maloletnika, što je dovelo do nesposobnosti za rad, kao i za nošenje zabranjenog oružja“, rekao je Martin Fransoa iz kancelarije javnog tužilaštva u Briselu.

Pročitajte još:

Na snimku, za koji se tvrdi da prikazuje napad, vidi se čovek koji iznenada vadi nož i juri na drugu osobu, pokušavajući da je poseče. U opisu snimka piše da je napadač uzvikivao „Alahu Akbar“, iako to nije potvrđeno.

„Savezna železnička policija je zaista intervenisala u utorak ujutro zbog incidenta između dve osobe na stanici Brisel-Jug. Jedan od njih dvojice je upotrebio nož, a jedna osoba je lakše povređena. Obe osobe su uhapšene“, navodi se.

BONUS VIDEO Krvavi pir u Kanadi: Nasmrt izboli 10 ljudi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar