Foto: Joel Goodman/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanac Toni Garnet koji je napustio svoju partnerku da bi živeo sa Sofijom Karkadim (22), izbeglicom iz Ukrajine, sada je izgubio posao.

Toni i njegova žena Lorna su u svoju kuću primili Sofiju, koja je pobegla od rata u Ukrajini, a onda je Toni posle samo 10 dana napustio porodični dom sa Sofijom.

Ovaj 29-godišnjak je sada otkrio da je izgubio posao zbog afere i da se sada stara o Sofiji puno radno vreme jer je dobila infekciju oka pa je delimično oslepela.

„Pokušavam da preživim sa Sofijom. Želim da pokažem prijateljima da nisam lopov i ne tražim državne beneficije, znam šta je ispravno“, ispričao je on za britanske medije.

„Nekada sam imao veoma uspešan posao. Posvetio sam se tome, nekoliko nedelja sam ulogao u to više od 80 sati nedeljno“, dodao je.

Toni je istakao da je vodio firmu za obezbeđenje koja je imala ugovorene poslove, koje on sada izgubio zbog toga što je njegova veza sa Ukrajinkom privukla veliku pažnju.

„Povremeno šaljem osoblje na vrata u pabove i klubove, ali sam od zarađivanja 2.000 funti nedeljno prešao na ništa“, rekao je.

Foto: Joel Goodman/LNP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Istovremeno, Toni je napisao i objavio pesmu o ljubavi sa Sofijom, u kojoj kritikuje svoju bivšu ženu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Važno je da objasnim svoju stranu. Nisam je imenovao, samo rekao „moja bivša“ u stihovima. Znam da me to neće dovesti u nevolju, jer mi je advokat to rekao. To može biti bilo koja bivša. Rekao sam sudiji da ću pisati muziku o onome što se dogodilo“, naveo je.

Tonijeva bivša Lorna je za medije rekla da je videla tekst koji se odnosio na nju.

Optužbe u stihovima je nazvala potpunim lažima.

„Prema sudskom nalogu ne smem da razgovaram o njemu na društveni mrežama, ali stvari u toj pesmi su očigledno potpune laži o meni“, navela je. „On je već prekršio nalog time što je ovo objavio i zbog toga sam kontaktirala advokata i policiju. Advokat je potrdio da se radi o kršenju naloga“, rekla je Lorna.

BONUS VIDEO: Trenutak eksplozije u Vinici

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar