Foto: Selcuk Acar / AFP / Profimedia

Princ Hari, njegova supruga Megan i njena majka bili su umešani u "skoro katastrofalnu" jurnjavu automobilima, nakon što su otkrili da ih prate paparaci, rekao je njegov portparol.

Incident se dogodio nakon što su Megan i Hari prisustvovali ceremoniji dodele nagrada u Njujorku.

Foto: WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Ova nemilosrdna potera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je višestrukim bliskim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na putu, pešaci i dva policajca njujorške policije“, dodao je portparol.

Foto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, vojvotkinja od Saseksa – Megan Markl prisustvovala je sinoć prvom javnom događaju sa princom Harijem otkako je propustila krunisanje kralja Čarlsa III u Londonu, 6. maja. Na jučerašnjoj gala ceremoniji obeležavanja 50. godišnjice Fondacije za žene, na kojoj je prihvatila nagradu „Women of Vision“, Megan je u svom govoru iskoristila „mantru“ kraljevske porodice – podsetila je na važnost „služenja drugima“. Takođe, u svom govoru je pozvala žene da budu „kreatorke sopstvenog života“.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Nikad nije kasno za početak. Možete biti kreator svog života. Možete da oblikujete životni put tako što ćete svakodnevno ponavljati dela služenja, milosti, poštenja i ljubaznosti. Neka to postanu stvari po kojima će ženski pokret biti prepoznat u svetu“, rekla je ona u svom obraćanju.

Megan je u društvu svog supruga Harija i majke Dorije Ragland, u zlatnoj haljini bez naramenica, vrednoj vrtoglavih 1.850 dolara, primila nagradu ovog feminisitčkog pokreta za „zalaganje i osnaživanje žena i devojaka u svetu“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar