Foto: Cineberg / Shutterstock

Policija je identifikovala mladića (22) koji je ubijen na jugu Italije kao Natalea Nasera Batijarija koji je poreklom iz Crne Gore.

Mladić je pronađen mrtav 28. februara, a njegov nestanak je nekoliko dana ranije prijavila njegova majka. Telo je pronađeno u Manduriji ispod nadvožnjaka na putu koji vodi ka Oriji.

Natale Naser Batijari je rođen u Kampi Salentini i poreklom je Crnogorac navodi portal bari.repubblica.it.

„Žrtva je bila mučena i izbodena, imala je povrede i po vratu, šakama i rukama. Tužilac je pokrenuo istragu o ubistvu“, piše portal.

Telo mladića otkrio je muškarac koji je vozio bicikl, a kako se navodi, žrtva je na sebi imala crni kombinezon bez dokumenata i mobilnog telefona.

Mladić je, prema prvim nalazima istrage, svojim automobilom sa još dvojicom prijatelja stigao do Mandurije gde se sreo sa još trojicom muškaraca. Na snimcima sa kamera se vidi kako se ubijeni mladić zajedno sa trojicom muškaraca udaljavao ulicama.

Tamo su ga, nedaleko od jednog lokala, ubice divljački pretukle i nekoliko puta izbole, a zatim ubacile u jedan automobil i odvezle na izolovano mesto gde su su ga izboli nasmrt, a onda pokušali da unište tragove zločina i telo.

Veruje se da je motiv ubistva povezan sa preprodajom droge i neplaćenim dugom, kao i da je žrtva brat osobe od koje su trojica osumnjičenih navodno kupila kokain. Ubijeni mladić je navodno tog kobnog dana otišao da naplati dug za drogu, prenosi Kurir.

***

BONUS VIDEO: Hapšenje pripadnika italijanske mafije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare