Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi kako je odrasla žena navodno 'udarila i šutnula' 13-godišnju učenicu u autobusu zbog muzike koju je tinejdžerka puštala na telefonu.

Na snimku, koji je izašao na videlo u utorak, vidi se kako se one svađaju pre nego što odrasla osoba juriša na tinejdžerku, pri čemu se čini da je devojčica udarila glavom o prozor.

Tvrdi se da se to dogodilo nakon što je žena zahtevala od tinejdžerke da utiša muziku koja se puštala na telefonu dok je putovala kući iz škole u Ealingu, u zapadnom Londonu.

Incident, koji je policiji prijavljen 3. februara, dogodio se pred šokiranim putnicima u autobusu Ks140 u Čerč roudu u Northoltu. Metropolitenska policija kaže da istražuje šta se dogodilo i da traga za ženom za koju se smatra da je u 20-im ili 30-im godinama.

Na snimku incidenta koji je snimio putnik u autobusu vidi se kako odrasla osoba pita devojčicu: „Zar ne čuješ šta govorim?“

Devojčica odgovara ‘da’, pre nego što žena vikne: „Počupaću ti jeb*nu kosu, razumeš li?“, udarajući detetovom glavom o prozor dok to radi.

Čuje se osoba iza kamere kako dahće od šoka, dok žena, koja drži devojčicu viče: „Razumeš li? Isključi to sr*nje“.

PROČITAJTE JOŠ:

Portparol policije rekao je da je žrtva utišala muziku, ali je nije u potpunosti isključila pre incidenta.

Dodali su: „U 16.24 3.februara policija je primila dojavu o napadu na devojčicu u autobusu na ruti Ks140 na Church Roadu, Northolt. Žrtva, 13-godišnja devojčica, vraćala se kući iz škole autobusom kada joj je osumnjičena, žena od 20-30 godina, prišla i rekla joj da utiša muziku. Žrtva je udovoljila zahtevu i smanjila zvuk, ali ga nije u potpunosti isključila. Osumnjičena je potom napala dete, pri čemu je vozač autobusa došao gore i naredio žrtvi da napusti autobus“.

„Uviđaj je u toku kako bi se identifikovala osumnjičena. Svako ko je bio svedok ovog incidenta, ima snimak ili može da identifikuje osumnjičenu treba da se javi policiji“ dodao je.

Rosie Trev, šefica autobuskih operacija u TfL-u, rekla je: „Ovo je bio zaista neprihvatljiv incident. Bezbednost je naš apsolutni prioritet i osuđujemo sve oblike nasilja i zlostavljanja na našoj mreži. Razgovaramo sa operaterom, RATP Dev Transit London, o tome šta se dogodilo i radićemo sa policijom Metropolitana na identifikaciji počinioca“.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar