Anastasia-Patricia Rubinska Foto:privatna arhiva; shutterstock byTheastock; shutterstock

Istraga nadležnih je u toku kako bi se pronašao ubica 27-godišnje Anastasije Rubinske, koja je pronađena mrtva na grčkom ostrvu Kos, gde je radila u hotelu. Glavni osumnjičeni je 32-godišnjak iz Bangladeša, a sumnja se da mu je u ovom stravičnom zločinu pomogao cimer. Policija trenutno "pretresa" žrtvin telefon ne bi li došla do novih dokaza u ovom stravičnom slučaju.

Pored mobilnih telefona žrtve i osumnjičenog, policija pretražuje i telefon Anastasijine koleginice.

SMS poruke

Prošlog ponedeljka Anastasija je otišla do svoje koleginice. Plašeći se da se sama vrati kući, pozvala je svog dečka da dođe po nju i prema SMS porukama, dečko nije došao po nju.

Anastasia-Patricia Rubinska Foto:Privatna arhiva

Iako je 32-godišnji muškarac iz Bangladeša poslednja osoba koja ju je videla živu, njen momak je poslednja osoba sa kojom je te kobne noće bila u kontaktu, prenosi Prototema.

Na ispitvanju, Anastasijin momak je rekao policiji da nisu poznavali osumnjičenog.

Policija i dalje istražuje kako je njeno beživotno telo završilo ispod drveta. Stamatis Kambourakis, zamenik gradonačelnika za Civilnu zaštitu opštine Kos, rekao je da policija sumnja da je devojka ubijena na nekom drugom mestu i onda ostavljena kod drveta.

Pročitajte još...

Posebno su važni uzorci Anastasijinih noktiju koji će otkriti da li postoji DNK trag osumnjičenog, njegovog cimera ili je u ceo zločin uključena i treća osoba.

Posebno je interesantno što je policija dozvolila žrtvinoj majci i njenom momku da napuste ostrvo i odu u Poljsku.

BONUS VIDEO Tragedija u Jemenu – mnogo mrtvih i povređenih u stampedu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar