Anastasia-Patricia Rubinska Foto:Privatna arhiva

Na ostrvu Kos u Grčkoj priveden je 32-godišnji muškarac u vezi sa nestankom 27-godišnje Poljakinje Anastasije-Patricije Rubinske.

Rubinska, koja je nestala od 12. juna, bila je zaposlena u hotelu na Kosu i živela je sa dečkom, koji je takođe Poljak.

Hapšenje je izvršeno na osnovu iskaza svedoka i snimaka sa sigurnosnih kamera na tom području. Osumnjičeni, stanovnik Kosa, identifikovan je kao 32-godišnji muškarac iz Bangladeša. Vlasti su postale sumnjive kada su otkrile da je kupio kartu za odlazak sa ostrva.

Prvobitno je privedeno pet muškaraca iz Pakistana i Bangladeša, ali su četvorica kasnije puštena nakon što su objasnili da su pronašli pijanu Rubinsku i dozvolili joj da ostane u njihovoj kući dok se ne oporavi.

Jedan od Bangladešana tvrdio je da je imao seksualni odnos sa njom pre nego što ju je ostavio napolju.

Međutim, snimci nadzora nisu potvrdili njegovu priču. Nestanak Rubinske vlastima je prijavio njen partner, koji je dobio telefonski poziv od nje da je u Marmariju, da je konzumirala previše alkohola i da bi je neko dovezao do hotela na motociklu.

PROČITAJTE JOŠ:

Poslala mu je svoju lokaciju, ali kada je stigao, nije je bilo nigde.

„Nekoliko pokušaja da je kontaktiramo nisu uspeli jer joj je telefon bio isključen“, navodi se.

Njen partner je uspeo da je locira preko telefonske aplikacije, ali je umesto toga bila u Tigakiju, otprilike 5 km udaljena od svoje nameravane lokacije.

13. juna se nije pojavila na poslu, što je izazvalo upozorenje o nestanku. Uprkos hapšenju, Anastasija-Patricija se i dalje vodi kao nestala od petka. U toku su potraga, a ona uključuje policiju, vatrogasnu službu i grupe dobrovoljaca, kao i upotrebu dronova.

Rubinska je opisana kao visoka 1,65 metara, prosečne težine, a poslednji put je viđena u roze cvetnoj haljini, plavim naočarima za sunce i srebrnim rancem.

BONUS VIDEO: Crni bilans pucnjave u Japanu: Ubijene tri osobe, napadač se zabarikadirao u zgradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar