Foto:Nino Marcutti / Alamy / Profimedia /Shutterstock

Letovanje u Hrvatskoj ove godine u junu ostavilo je gorak okus na tek punoletnu turistkinju koja je doputovala iz Nemačke sa ekskurzijom.

Tog 8. juna oko dva sata posle ponoći druženje upoznatim M.A.M. (32), rođenim Alžircem francuskog državljanstva na plaži Katarelac na Pagu pošlo je po zlu. On je iskoristio činjenicu da je popila par koktela i pokušao je da je obljubi.

Nakon što ga je jasno odbila i rekla da ne želi da ima išta s anjima, on je pribegao sili i silovao je. Iako je ubrzo pobegao, policija je uspela da ga pronađe.

POGLEDAJTE JOŠ:

On sada negira krivicu tvrdeći da su se njih dvoje ljubili bez prisile, kupali se u moru te da je prestao kad mu je rekla da ne želi da ide dalje. Kaže i da su se na rastanku zagrlili i da ga je devojka ‘dodala‘ na Instagramu. Međutim, njena priča se znatno razlikuje od njegove te otkriva horor koji je prošla tu noć ističući da ga je pre bega dodala na Instagram da ga ne razbesni.

Na kraju se za pomoć obratila obezbeđenju obližnjeg kluba. Do njega je dotrčala uplakana, uznemirena i u velikom strahu. Osim policije, u slučaj se na kraju umešalo i Županijskog državno odvetništvo u Zadru koje je protiv turista iz Francuske, koji se brani sa slobode, nedavno podignulo optužnicu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar