Marinika Tepić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Imamo snage da smenimo režim, sve procene ukazuju da smo najjača opoziciona snaga za koju se očekuje da napravi najbolji rezultat od 2012. godine, izjavila je Marinika Tepić koja je zajedno sa Miroslavom Aleksićem nosilac zajedničke liste opozicije "Srbija protiv nasilja".

Ona je pre nego što je potpisala podršku toj listi istakla da su članovi liste „Srbija protiv nasilja“ uspeli da međusobne razlike stave na stranu jer im je normalnost na prvom mestu.

Tepić je rekla da lista „Srbija protiv nasilja“ ne traži hleba preko pogače, već da se poštuju zakoni, da sistem funkcioniše i da jedan čovek ne bude iznad zakona, a „njegovi miljenici pošteđeni od zakona“.

Dodala je da lista „Srbija protiv nasilja“ ne želi da Srbiju, odlazeći u Evropu, napusti 70.000 ljudi, „već da Evropu dovedemo ovde“.

Pročitajte još

Tepić je istakla da je potrebno staviti tačku na korupciju i siromaštvo i ocenila da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka „upravljaju siromaštvom“ tako što najveći broj ljudi „drži u siromaštvu kako bi njima manipulisali dajući im pomoć, kao da im Vučić iz svog džepa daje“.

Ona je ocenila da je posle 12 godina potpuno ogoljena vlast SNS jer se udružio sa Vojislavom Šešeljem.

Tepić je ocenila da „Vučić ne može iz radikalske kože“ i da je sada u panici napravio koaliciju sa Šešeljem.

Znamo gde je Srbija završavala kada su je vodili radikali i socijalisti, a sada je potpuno isto, sa Tomislavom Nikolićem, Šešeljem i Vučićem radikali su kompletirani, a Vučić se vratio kući, rekla je Tepić.

BONUS VIDEO GOST Marinika Tepić POTPREDSEDNICA SSP

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar