Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da je obrazloženje koje je Aleksandar Vulin dao prilikom ostavke na mesto direktora Bezbednosno-informativne agencije "sramotno i licemerno" i da predstavlja radikalski manir "gde dželat od sebe pravi žrtvu".

„Vulin koji se stavlja u poziciju gde žrtvuje sebe kako bi spasio Srbiju sankcija je nešto najsramotnije što smo mogli da čujemo“, kazala je Tepić na televiziji N1 povodom današnje ostavke Vulina na mesto direktora BIA.

Kazala je da Vulin nije smeo da bude na toj fuknciji i da takav čovek u normalnoj zemlji ne bi mogao da priđe bezbednosnim organima, „a kamoli da bude na njegovom čelu“.

Govoreći o izbornoj kampanji i predstojećim izborima rekla je da je uverena da će stranke okupljene oko liste „Srbija protiv nasilja“ imati snage da ublaže vlast Srpske napredne stranke (SNS) „zato što su građani željni normalnog života“.

Tepić je rekla i da je veliki deo građana Srbije protiv aktuelne vlasti i da postoji deo glasača SNS koji su se razočarali u vlast, kao i da građane remeti što ne postoji sistem u državi.

BONUS VIDEO – Miloš Jovanović: Na Vulina gledaju kao na intelektualno nedonošče

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar