Foto: Printscreem/N1

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) rekla je na zajedničkoj konferenciji za medije opozicije da su pred građanima najvažniji izvori i da se opozicija okupila da pošalje vlast u istoriju.

Tepić je na zajedničkoj konferenciji opozicije gde je ozvaničena saradnja i učešće na narednim izborima rekla da su pred nama najvažniji izbori.

„Pred nama je ključno pitanje da li želimo normalnu Srbiju i normalno društvo, da li želimo društvo bez nasilja, mržnje, kriminala i korupcije… Mi smo se zajedno okupili punog srca da kažemo da imamo snage da se izborimo za to uz vašu podršku i vašu pomoć, koja nam je najznačanija. Da konačno da pošaljemo u istoriju ovu vlast, koja je je razorila sve čega se dotakla i da ovim presvučenim radikalima konačno kažemo: „NE!“, podvlači Tepić.

Ona je takođe istakla da će predstojaća kampanja biti agresivna i besomučno usmerena na sve kritičare vlasti.

„Ali ja vas molim da pokažemo onu nadmoć koju smo pokazali kad su stradali, nažalost, najnežniji i najranjiviji. A to su deca iz ‘Ribnikara’ i mladi iz sela iz okoline Mladenovca. Tu nadmoć treba da pokažemo na ovim izborima i sigurna sam da će zaista stvar biti rešena. Sigurna sam da će SNS imati prvi put rezultat koji će početi sa trojkom, što je srednja ocena, ali ocena koja će ih odvesti u nedovoljnost – da moraju da se sklone i da ne mogu da naprave vlast“, navela je ona.

Tepić kaže da se sudbina svih nas rešava na ovim izborima.

„Zato apelujem na sve da nam pomognu u ovom poduhvatu i da svi živimo normalno. Ne tražimo ništa više, samo želimo normalnost u ovoj zemlji. I od danas je naša borba isključivo usmerena na to – na pravo i na borbu za normalnost u ovoj zemlji. I onda ćemo zaista svi živeti normalno i nećemo ispraćati svake godine 70.000 naših najbolji iz Srbije u Evropsku uniju. Treba da dovedemo Evropu ovde i normalnost u Srbiju i onda će zaista svi želeti da ostanu ovoj zemlji. Čestitam svim koleginicama i kolegama na razumevanju, konstruktivnosti, snazi i volji da svako pobedi ponegde sebe i da razlike stavimo u drugi plan…. Da se zajedno izborimo za situaciju i okolnost da svako sutra može zaista da kanduje svoje politike, ali prvo moramo da smenimo ovu vlast“, zaključila je ona.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar