Marinika Tepić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, objavila je na društvenoj mreži Eks (X) deo iskaza osumnjičenog U. B. za masovno ubistvo u Duboni i Malom Orašju.

Tepić je upitala predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zbog čega se krije da se U. B. „branio“ rečima, da su meštani bili ljubomorni zato što se druži sa javnim ličnostima iz “Zadruge”.

„Ubica mladosti u Malom Orašju i Duboni “brani se” time da su meštani bili ljubomorni zato što se druži sa javnim ličnostima iz “Zadruge”- na vašem Pinku! Pa je osetio bes! Zašto ovo krijete od javnosti kojoj često volite objašnjavati i pre optužnice“, napisala je potpredsednica Stranke slobode i pravde na Tviteru.

Podsetimo, U. B. se sumnjiči da je 4. maja na teritoriji Smedereva i Mladenovca, hicima iz automatske puške ubio devet, a ranio 13 osoba, saopštilo je ranije Više javno tužilaštvo u Smederevu koje vodi istragu u ovom slučaju.

On se nalazi u pritvoru od 5. maja, kada je i uhapšen. Nekoliko dana kasnije uhapšen je njegov otac R. B. zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

***

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare