Tatjana Vojtehovski i Aleksandar Sapic
Tatjana Vojtehovski i Aleksandar Šapić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Tanjug/ JADRANKA ILIC

Novinarka Tatjana Vojtehovski u martu je smenjena s mesta predsednice Upravnog odbora fondacije Aleksandra Šapića "Budi human". Član ove fondacije bila je od osnivanja, a kako kaže za portal Nova.rs, smenjena je bez obaveštenja i obrazloženja. Nekako neposredno pre ulaska Aleksandra Šapića u Srpsku naprednu stranku...

Svega mesec i po dana uoči obelodanjivanja odluke o prelasku Šapića i članova njegovog Srpskog patriotskog saveza u SNS desile su se i promene u Upravnom odboru Fondacije “Budi Human – Aleksandar Šapić”. Naime, u martu mesecu sa čela UO smenjena je Tatjana Vojtehovski, koja je, kako kaže za Nova.rs, u njoj bila od osnivanja.

Navodi da je smenjena bez obaveštenja i njoj “znanog obrazloženja”.

Upitana da li misli da su u pitanju politički razlozi, s obzirom na to da često i otvoreno kritikuje vlast, ona kaže da ne zna.

“Nisam dobila nikakvo obrazloženje, tako da je potpuno svejedno šta ja mislim”, ističe Vojtehovski i dodaje da će u javnosti nastaviti da pomaže korisnicima Fondacije i da apeluje na druge da to rade.

“Ima mnogo pogotovo dece koja čekaju spas života putem SMS. Kad je to u pitanju, ne postoji ništa iznad toga. Ne zanimaju me nikakve političke razlike i slično. Ja tako gledam na to. Ne mogu deca da trpe zbog nečega. Dovoljno trpe što nemamo državu”, navodi Vojtehovski za Nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (7)