Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs; Amir Hamzagic/ATAImages

Odlazeći gradonačelnik Beograda poručio je da je voditeljki na Radio-televiziji Srbije Ani Manojlović da je imala bolji odnos s prethodnom gradskom garniturom. Šapić je, u sad već prepoznatljivo sramnom maniru, rekao voditeljki da je, otkako je došao na čelo grada, "prestala da cvrkuće".

Aleksandar Šapić voditeljki Javnog servisa, tokom gostovanja u Beogradskoj hornici, rekao je da je otkako je došao na mesto gradonačelnika ona je „prestala da cvrkuće“, dodajući – „što je meni drago“.

Voditeljka ga je, međutim, prekinula rečima da „nikad ni sa kim nije cvrkutala“.

Foto: Printscreen/RTS

„Ma, dobro, to je onako malo pežorativno rečeno“, dodao je Šapić.

Ipak, voditeljka Ana Manojlović potom je istakla da se ljudi iz Gradske uprave „teško“ odazivaju na pozive, na šta je gradonačelnik rekao da „on uvek dođe“.

„Dobro, ne možete uvek vi da dođete. Kažete da sam s drugima cvrkutala, nisam cvrkutala nego sam normalno pitala. A ove ne mogu ni da pitam, jer neće da dođu“, odgovorila je Manojlovićeva Šapiću.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pokušao sam na lep način to da kažem, a postoji i suroviji način da se kaže kako ste s određenim funkcionerima, ne samo vi, već i vaše kolege, znali da budu servilni“, naljutio se Šapić na novinarku, verovatno aludirajući na prethodnu gradsku vlast oličenu u Goranu Vesiću.

Inače, u toku emisije Šapić je upao u još jednu blamantnu situaciju kad je, kritikujući vozače koji u Beogradu sami voze, priznao da je i on sam vozio. Rekao je, citiramo, da se vozio sam, a onda je već u sledećoj rečenice dodao da je vozio vozač. Dakle, vozio se sam, ali ga je vozio vozač.

BONUS VIDEO Šapić: Nisam odlazeći gradonačelnik, već dolazeći

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare