Poslednjih dana usijale su se telefonske linije građana Srbije koje zovu iz centrale SNS sa ključnim pitanjem - da li će podržati naprednjake i Aleksandra Vučića. Da naprednjaci svašta pitaju potvrđuje i snimak objavljen na društvenim mrežama na kojem se čuje da žena iz štaba SNS pita jednu građanku da li će podržati Vučića na predsedničkim izborima u decembru. Za one slabije upućene, ti izbori su bili prošle godine i biće 2027. Ali, to iz štaba ne znaju.

Brojni građani psolednjih dana dobijaju poziva iz SNS u kojima dobijaju niz pitanja oko toga da li će podržati SNS na decembarskim izborima

Jedan takav razgovor objavljen je na društvenim mrežama, gde je žena iz štaba SNS tražila odgovor na pitanje da li njena sagovornica sa druge strane „žice“ podržava politiku predsednika ili ne.

Foto: M.K./ATAImages

Na kraju razgovara, žena iz štaba SNS upitala je da li će podržati predsednika na predsedničkim izborima, iako oni nisu ni raspisani ove godine.

Evo kako je protekao taj razgovor.

SNS: Zovemo iz izbornog štaba predsednika Aleksandra Vučića i radimo anketu šta ljudi smatraju šta je najvažnije za Srbiju u ovom trenutku. Mir, stabilnost i ekonomiju…

Nakon toga je građanka koju su pozvali iz štaba SNS iznela je opasku da smo još na prošlim izborima dobili mir, stabilnost, nakon čega se čuo kratak šum u komunikaciji.

Svakako najzanimljiviji deo razgovora desio se na samom kraju kada su od građanke tražili da se izjasni da li će podržati Vučića na predsedničkim izborima.

„Da li predsednik može da računa na vaš potpis?“, upisali su iz štaba, nakon čega je usledio odgovor:

“A, da li je on kandidat?”

„Pa, to su i predsednički izbori“, rekli su iz štaba.

“Mislim da vi grešite.

“Kako god, misli se da li politika predsednika Vučića može da računa na vašu podršku“, uporna je bila gospođa iz SNS.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare