Foto: Incijativa slobodnih građana

Veliki broj građana Novog Pazara danas će krenuti put Beograda kako bi prisustvovali mitingu Srpske napredne stranke "Srbija nade" .

U centru Novog Pazara ispred SD Pendik, parikrana su četiri autobusa, a građani se polako okupljaju kako bi krenuli na miting podrške Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci.

Foto: Incijativa slobodnih građana

Kako smo uspeli da saznamo građani će iz Novog Pazara za Beograd krenuti sa više lokacija a prema nezvaničnim informacijama trebalo bi da iz Novog Pazara krene najmanje 18 autobusa a prema nekim najava taj broj bi trebao biti i veći.

Na izlazu iz Novog Pazara okupilo se nekoliko građana ispred Incijative slobodnih građana iz Novog Pazara kako bi “ ispratili “ svoje sugrađane sa transparentom „Sandžak protiv nasilja“.

PROČITAJTE JOŠ

Podsećanja radi večeras će se na trgu u Novom Pazaru organizovati protest “ Sandžak protiv nasilja “ koji će biti odgovor vlastima nakon ubistva koje se nedavno dogodilo u Priboju ali i mnogim nerešenim slučajevima koji su se u poslednjih nekoliko godina dogodili u Novom Pazaru i gradovima u okruženju ali i celoj Srbiji.

BONUS VIDEO „Srbija nade“ VS „Srbija protiv nasilja“: Granica usijanja?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare