Poslanik iz prethodnog skupštinskog saziva i kandidat za odbornika Đorđe Miketić oglasio se nakon što je Vladimir Obradović, kandidat za gradonačelnika Beograda, saopštio da će se povući iz izborne kampanje. Miketić naglašava da će se u narednom periodu posvetiti pravnoj borbi i tužbama za sve laži i nameštaljke koje mu se, kako kaže, pakuju preko režimskih tabloida i Vučićevih trbuhozboraca, a ne kampanjom. Dodaje lavni napadi na njega dolaze od Dragana J. Vučićevića, urednika Informera i režimskog analitičara Nebojše Krstića i da oni traže da se povučem iz kampanje za izbore.

„Glavni napadi na mene dolaze od Dragana J. Vučićevića i Nebojše Krstića. Oni traže da se povučem iz kampanje za izbore. Sada je jasno da je to glavni cilj Aleksandra Vučića od samog početka. Oni su samo, kao i uvek, izvođači prljavih radova. Neću priuštiti zadovoljstvo Vučiću da me ućutka. Nisam pristao na njegove ucene i nisam se uplašio. Sada je vreme da branim svoju porodicu i sebe. U toj borbi nema povlačenja. U sledećim danima ću se baviti pravnom borbom i tužbama za sve laži i nameštaljke koje mi se pakuju preko režimskih tabloida i Vučićevih trbuhozboraca, a ne kampanjom. Na kraju, neću dozvoliti Vučiću da ugrozi pobedničku kampanju za oslobođenje našeg Beograda“, naglasio je Miketić.

PROČITAJTE JOŠ...

On se zahvalio i na podršci koalicionim partnerima.

„Uradiću sve da se u fokus kampanje ponovo vrate naše odlične ideje kako da se poboljša život građana. Jer kampanja se vodi idejama, a ne podmetanjem političkim protivnicima zloupotrebljavajući državne resurse i televizije sa nacionalnom frekvencijom. Sada je najbitnija pobeda u Beogradu, a ja za pobedu igram“, zaključio je u saopštenju.

Vest o povlačenju Đorđa Miketića iz kampanje saopštio je danas kandidat za gradonačelnika liste „Srbija protiv nasilja“, Vladimir Obradović.

„Miketić se povukao iz kampanje da ona ne bi bila obojena tim tabloidnim naslovima“, rekao je Obradović novinarima na Trgu Republike u Beogradu.

„Zalaze u njihov privatni život, baveći se onim što je daleko od izborne kampanje“, kazao je Obradović.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare