Slavica Radovanović Foto: N1

Poslanica Narodnog pokreta Srbije i nekadašnja pukovnica MUP-a Slavica Radovanović smatra da je fotografija na kojoj ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašića predaje najviše priznanje načelniku PU grad Beograd Veselinu Miliću "skandalozna", i da se time poručuje "ne možete nam ništa".

Smatra da je fotografija na kojoj Gašić predaje odlikovanje Miliću „skandalozna“.

„Meni i mom okruženju je poslala poruku o jednoj muškoj partijskoj solidarnosti i bukvalno poručuje – ‘ne možete nam ništa’, jer Milić ne bi mogao sam bez konsultacije sa Gašićem da pročita taj spisak, znači ovo je jasna poruka“, ocenila je Radovanović.

Kako je navela, Milić je objavljivanjem spiska ubijene dece prekršio Konvenciju o pravima deteta.

Pročitajte još

„Milić bi trebalo iz moralnih razloga, kao otac, kao roditelj, kao građanin ove države da podnese ostavku, a ne da prima odlikovanje koje mu u svakom slučaju ne pripada“, istakla je Radovanović.

Komentarišući novi slučaj u „Ribnikaru“, kada je kod đaka pronađen nož, Radovanović ukazuje da „mi deset meseci tapkamo u mestu“.

„Za ovih deset meseci svaka ozbiljna država bi izašla posle par meseci sa jasnim planom i jasno određenim ulogama šta se radi i šta se preduzima u ovakvim situacijama, mi deset meseci tapkamo u mestu“, konstatovala je.

Dodaje da nije rešenje da stoji policajac ispred škole, što se i do sada pokazalo.

„Daj da unapredimo postupanje svih institucija i cele države, da nam deca budu bezbedna“, zaključila je.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar