Ana Brnabić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Premijerka Ana Brnabić ponovo je napala medije koji nezavisno izveštavaju, a ovoga puta meta su bile crnogorske Vijesti. Brnabić se nije dopao naslov "Zvonko i Andrej slavili milijardu", odnosno tekst u kom je ovaj crnogorski medij pisao o kriminalnim vezama na teritoriji Crne Gore i Srbije i u kojem su pomenuli brata predsednika države Andreja Vučića i kontroverznog biznismena Zvonka Veselinovića.

Brnabić je na društvenoj mreži Iks poručila da je ovo još jedan udar na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.

„Stepen frustracije Đilas/Šolak koalicije zbog programa „Srbija 2027 – Skok u budućnost“ se najjasnije vidi kada pogledate njihove medije – u Srbiji i u regionu. Kad ne znaju šta će, kad vide da Aleksandar Vučić ne podleže pritiscima i da se nije uplašio, krenu na njegovu porodicu“, navela je u svojoj objavi.

Poručila je da uvek isti slučaj i da ne prezaju ni od toga da stavljaju metu na čelo njegovom bratu ili starijem sinu.

„Znajući Vučića – što oni više prete, pritiskaju i lažu, to će se on jače i više boriti za Srbiju, a protiv takvih kao što su oni. Guramo dalje“, poručila je Brnabić.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, Vijesti su objavile da je policijski službenik iz Crne Gore Ljubo Milović, koji se trenutno nalazi u bekstvu, mesecima je komentarisao bezbednosne službe Srbije i Crne Gore putem aplikacije „Skaj“ zajedno sa nekadašnjim gradonačelnikom Budve Milom Božovićem, a u jednoj od poruka konstatuju kako brat predsednika Srbije Andrej Vučić i kontroverzni biznismen Zvonko Veselinović „drže sve konce u svojim rukama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare