Miroslav Aleksić Foto:Amir Hmazagić/Nova.rs

Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić izjavio je da je Miloš Pavlović, potpredsednik njegove političke organizacije, uhapšen zato što je jedan od najaktivnijih opozicionara, dok se, s druge strane, kriminalci i tajkuni bliski režimu, poput Milana Radoičića, Zvonka Veselinovića i Predraga Koluvije, šetaju neometano po Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ...

„Interesantno je ali istovremeno i potresno da se Miloš Pavlović hapsi sa lisicama na rukama na putu na porodični odmor samo zato što je jedan od najaktivnijih opozicionara u Beogradu i zato što je potpredsednik opozicione stranke, dok se istovremeno kriminalci i tajkuni bliski režimu šetaju neometeno po Srbiji, bez obzira da li učestvuju u organizovanom kriminalu ili prodaju drogu našoj deci, poput Milana Radoičića, Zvonka Veselinovića ili Predraga Koluvije“, naveo je Aleksić.

Aleksić se potom oglasio i na društvenoj mreži X, gde je napisao da se kriminalci pod zaštitom režima slobodno šetaju, dok se opozicionari proganjaju.

Kako je saopštio Narodni pokret Srbije, Miloš Pavlović uhapšen je danas u okolini Užica na putu ka Zlatiboru.

Kako se navodi u saopštenju, saobraćajni policajci, koji su ga zaustavili, obavestili su ga da je za njim raspisana poternica, navodno, zbog protesta protiv izborne krađe koji su bili 24. decembra ispred gradske skupštine u Beogradu.

„Iako je Pavlović svakodnevno od protesta u Beogradu i, kao advokat po prirodi svog posla po sudovima, policija ga podmuklo hapsi pred porodicom pod izgovorom da nisu mogli da ga nađu do sad. Možemo zaključiti da je sve ovo deo plana zastrašivanja od strane uzurpatorskog i nasilničkog režima pred konstitutivnu sednicu Skupštine grada Beograda koja je zakazana za ponedeljak 19. februar, kao i da neće prezati ni od čega u borbi protiv opozicije“, navodi se u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare