Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, Stefan Tomasevic/ATAImages, E-stock/Milos Rafailovic,

U nastavku suđenja ozloglašenom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, drugi čovek klana nastavio je sa ispitivanjem svedoka saradnika Nikole Spasojevića.

Spasojević je u jednom momentu istakao da se oseća jako bezbedno, ali da i dalje strhuje.

“Ovde, iza ovih zidina, sve je jako akustično. Čuo sam Veljka Belivuka kako je rekao da će nas ganjati na kraj sveta, da ništa ne može da nas sačuva”, istakao je Spasojević.

On je opisao da je video snajpersku pušku, koju je prebacivao i da je nosio dron na kom je bila zakačena neka eksplozivna naprava.

Takođe, istakao je da je da je svaki put, kada je išao da se vidi sa Miljkovićem i Belivukom, strahovao za svoj život i očekivao je on sledeći u nizu za likvidaciju i uklanjanje.

Spasojevićev brat bio je zadužen za građenje kuće Veljka Belivuka, a nakon što je posao dogovoren, navodno je najstrašnije izvređao ga jer su se oni navodno ugradili u te poslove, za koje su se prvo složili oko cene, naveo je Spasojević i dodao da je Belivuk rekao da će ga tada zgaziti kolima.

Na pitanje Miljkovića da li bi se sam prijavio da govori pred sudom da nije uhapšen, Spasojević je rekao da ne bi.

Spasojević tvrdi da ga je Marko Miljković slao kod Vlastimira Miloševića sa voćem, kada je ovaj bio bolestan, da bi što pre ozdravio, kako bi izašao napolje i da bi ga što pre ubili.

On ističe da su ga Belivuk i Miljković naterali da ide da izjavi saučešće Miloševićevoj supruzi kako ne bi bio sumnjiv.

Sudija je prekinula suđenje i rekla „Miljkoviću, Vi ste se umorili“ i zakazala novo za sutra.

***

BONUS VIDEO: Dojčinović – Koliko je Belivuk zarađivao