Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Policija i dalje pokušava da spreči tragediju i nagovori M. R. (67) da odustane od namere da sebi oduzme život ručnom bombom, komšije strepe i nadaju se najboljem.

Već nekoliko sati traje drama u novosadskom naselju Veternik, gde se čovek, čiji su inicijali, kako Nova.rs nezvanično saznaje, M.R., zatvorio u metalnu radionicu pored svoje kuće i preti da će se razneti bombom. Njegov dolazak iznenadio je komšije, a još više njegov postupak.

Pročitajte još:

„Nije ga bilo nekoliko godina, nisam ni znala da se vratio. Oni porodično žive u toj kući, znam da mu je tu bila i majka. Sećam ga se od ranije, zvali smo ga po nadimku, Baja. Navodno je prodao deo svog imanja i odselio se. Ne pamtim da je pravio neke probleme, nisam ga baš dobro znala, ali smo se javljali uvek jedno drugom na ulici“, kaže jedna komšinica iz ulice, koja zbog svoje bezbednosti mora da ostane u kući.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Da se nešto čudno dešava rekla joj je ćerka koja je jedva prošla kroz policijsku blokadu kako bi došla do kuće.

„Tu su sa svih strana, ima mnogo policije, ne mogu ni da prebrojim. Najmanje četvoro kola. Svi se nadamo da će se sve dobro završiti. Ne znam koja ga je muka naterala, to samo on zna“, kaže stanarka Ulice Nova u Veterniku.

Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Na lice mesta su došle brojne ekipe policije koje su blokirale ulicu sa obe strane, a tu su i ekipe Hitne pomoći i vatrogasci, za svaki slučaj.

Čovek se zatvorio u limenoj šupi, koja je bila radionica. Po nekim pričama, on je jedno vreme bio u Nemačkoj, a razveo se od supruge sa kojom ima dece.

Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Na licu mesta je i pregovaračka ekpa MUP Srbije koja pokšava da nagovori M. P. da odustane od svoje namere i da se cela situacija reši mirnim putem.

***

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za dilovanje droge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar