Uroš Panić, sin Petra Panića, bliskog saradnika i kuma predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, akter je brojnih saobraćajnih prekršaja u Srbiji, a neretko na društvenim mrežama objavljuje snimke bahate vožnje, ali i kako ismeva saobraćajne policajce. Panić je zbog toga "hit" na društvenoj mreži Tiktok, a dodatno zabrinjava to što se ne plaši posledica za svoje bahato ponašanje.

Mladog Panića prati dosta ljudi na društvenoj mreži Tiktok, gde redovno objavljuje snimke i slike.

Pročitajte još:

Tako je bilo i pre nekoliko dana, kada je divljao ulicama Beograda u skupocenom „lambordžiniji“.

„Nek dođu sa ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem šta je beogradski fantom“, čuje se kako Panić govori dok vozi, uz salve psovki i uvreda.

Ismevanje saobraćajnih policajaca postalo je redovno na njegovom nalogu, ali i bahata vožnja – često vozi suprotnom trakom kako bi izbegao gužvu, driftuje na prometnim raskrsnicama.. Nezaobilazan deo jednog od njegovih profila jeste i alkohol.

Dok ga na jednom prati više od 40.000 ljudi, na drugom taj broj je duplom veći. Da je reč o opasnom ponašanju pokazuje i oznaka koju mu ova društvena mreža automatski dodeljuje, te na njegovim video-snimcima stoji da bi učestvovanje u takvoj aktivnosti moglo biti rizično.

@urospanic___ ♬ original sound - Urospanic98

Na jednom video-snimku vidi se i kako iz automobila, uz znak stop koji koriste saobraćajci, zaustavlja autobus.

@urospanic___ ♬ Klac - Buraz Djans

Koliko se bahato ponaša najbolje govori i snimak koji je, takođe, postavio na svom profilu, a na kome se vidi kako mladića vozi u gepeku automobila.

Sa druge  strane, ismevanje saobraćajne policije je postalo učestalo. Neretko na njihov račun iznosi psovke, beži od njih, a po svemu sudeći, za ekscese ne odgovara.

Petar Panic Pana, Foto: Privatna arhiva

Inače, Uroš Panić je sin Petra Panića Pane. Široj srpskoj javnosti poznat je od ranije, što zbog sukoba za zakonom, što zbog poznanstva s ljudima iz vrha države.

Protiv njega je svojevremeno bilo podneto 13 krivičnih prijava i sudilo mu se za različita krivična dela, uključujući prebijanje, iznude, nedozvoljeno držanje oružja.

Reketirali vlasnika autoperionice

Vlasnik auto-perionice u Zemunu Dejan Videnović svojevremeno je ispričao za KRIK da ga kriminalac Petar Panić Pana reketira i mesecima mu onemogućava da uđe u svoj lokal.

Ovakva dahatost porodice Panić poprima novi nivo, tako da se u pomenuti slučaj otete perionice uključuje i Panićev sin Uroš. Uroš Panić je na svom Instagram storiju objavio najblaže rečeno zabrinjavajuć snimak, na kom se najpre vidi fotografija računa za registraciju. Panić je uz fotografiju računa, koji pokazuje iznos od 300.000 dinara za plaćenu uslugu registracije, objavio i komentar: „Jel video neko skuplju registraciju nekad?“.

Na drugom video snimku koji je objavljen, jasno se vidi Videnovićeva perionica, i nepoznati mladić koji, po svemu sudeći, obija ulazna vrata.

„Lepa reč i gvozdena vrata otvara“, bio je natpis na sledećoj objavi na kojoj se vidi muškarac kako obija Videnovićevu perionicu. Ubrzo nakon ove objave, Uroš Panić je promenio privatnost svog profila, pa su sada samo njegovi pratioci u mogućnosti da vide njegovu objavu.

BONUS VIDEO: Vučićevo kumče hara BG ulicama u „lamborginiju“