Foto: Instagram/192_rs

Mladi fudbaler Aleksandar S. (18) iz Smederevske Palanke nastradao je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče na regionalnom putnom pravcu Smederevska Palanka - Velika Plana. Kobnog dana mladić je krenuo iz kuće svog strica da pomogne dedi na selu, a njegovi prijatelji i poznanici neutešni su zbog nesreće.

Za Aleksandra svi imaju samo reči hvale. Njegovi poznanici tvrde da je bio mladić za primer, te da je nedavno položio za automobil. Niko i dalje ne može da poveruje u to da ga više nema.

„Aleksandar je iz ugledne porodice, njegov otac, ali i deda, su vozili kamione. Vredni ljudi. Zaista divna porodica, svi smo šokirani. Aleksandar je nedavno položio, imao je probnu dozvolu“, kaže sagovornik našeg portala.

Aleksandar S
Aleksandar S

Prijatelji za Aleksandra ističu da je bio pravi sportista.

„Voleo je fudbal više od svega, bio je omiljen među saigračima, svi su ga voleli jer je bio dobar drugar“, kaže naš sagovornik.

Od njega se na društvenim mrežama opraštaju poznanini.

Pročitajte još:

„Na boljem si mestu Aco, bićeš u našim srcima“, „Počivaj u miru brate moj, bio si drug za primer“, „Počivaj u miru sa anđelima kao što si ti bio“, neki su od potresnih komentara na društvenim mrežama.

Inače, Aleksandar je bio futsaler Partenona i fudbaler Jasenice 2017, klubova iz Smederevske Palanke.

Foto:Screenshot/Instagram/192_rs

„Sa nepunih osamnaest godina, bio je izuzetno perspektivan i kvalitetan sportista, omiljen među saigračima i trenerima, koji su isticali njegovo ponašanje za primer, vaspitanje, dobrotu i drugarstvo. Tek je trebalo da pokaže sve svoje vrline i postane uspešan čovek i sportista… Igrao je fudbal za Jasenicu 2017 u mlađim kategorijama, bio jedan od stožera ekipe u Podunavskoj okružnoj ligi omladinaca, a od decembra prošle godine je registrovan i za KMF Partenon, kao član tima u Futsal ligi Zapadne Srbije. I tu je ostavio dubok trag. Velika tragedija je duboko potresla sportsku Smederevsku Palanku, a Aleksandar Savić ostaće upamćen kao mlad čovek, fudbaler i futsaler za primer i zauvek u sećanju njegovih drugova, saigrača, trenera i čitave gradske javnosti“, navodi se na portalu Sport026.

Pročitajte još:

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se juče oko 11 sati. Pretpostavlja se da je mladić u jednom trenutku izgubio kontrolu nad svojim „sitroenom“ i sudario se sa automobilom „fijat stilo“ u kom su bili otac i sin.

Aleksandar je poginuo na licu mesta.

BONUS VIDEO: Nesreća kod Kalemegdana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar