Foto: društvene mreže

Milena (75) i Milivoje (88) poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći u Sjedinjenim Američkim Državama kada su se "hodnom" kojom je upravljao Milivoje zakucali u kuću u Park Ridžu u utorak ujutru. Tamošnja policija još pokušava da utvrdi šta je izazvalo tragediju koja je zaprepastila očevice.

„Čuo sam i video kako automobil leti, a onda sam krajičkom oka video i da je udario u kuću. To je verovatno najglasnija stvar koju sam ikada čuo“, ispričao je komšija za CBSnews i dodao: „Izašao sam napolje i video da se već okupilo desetak ljudi. Nije bilo vrisaka, ničega. Niko nije znao šta da kaže, sve je bilo tako neočekivano“.

Prema prvim informacijama, bračni par je bio u „hondi“ iz 2007. godine i kretali su se Kamberlend Avenijom. Iz još neutvrđenih razloga su proleteli velikom brzinom preko raskrsnice i zakucali se u kuću.

Na snimcima koji su objavili mediji u Americi vidi se automobil koji je prednjim delom udario u objekat i faktički ušao u njega. Srećom, u kući nije bilo nikoga u trenutku nesreće, a kako se može videti pričinjena je materijalna šteta.

Supružnici su prema infomracijama medija u SAD preminuli na licu mesta.

Bonus video: Teška nesreća u Nišu: Voz udario dete

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar