Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su sedamnaestogodišnjaka iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kao i S. Ć. (58) iz Novog Pazara, osumnjičenog da je izvršio krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči da je jutros u naselju Mur upravljajući „golfom“, sa probnom vozačkom dozvolom, na pešačkom prelazu, udario petnaestogodišnju devojčicu koja je od zadobijenih povreda preminula.

Pročitajte još:

S. Ć. je, kako se sumnja, potom kombi vozilom prešao preko tela devojčice i napustio lice mesta.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanja do 48 časova.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se rano jutros, kada je devojčica išla u školu. Ona je na licu mesta preminula od posledica povreda koje je zadobila prilikom udarca.

Kako su meštani ranije ispričali za naš portal, deo puta na kom je došlo do nesreće poznat je kao rizičan. Vozači tom deonicom jure.

„Ovo je najrizičnija tačka, ovde stalno brinemo za svoju decu, apelujemo na vlasti godinama unazad da urade nešto konkretno. Ovo je magistralni put za Crnu Goru, ovde je saobraćaj ogroman, a niko ništa ne preduzima, a naselje je možda i jedno od najvećih u Pazaru. Kad se desi nešto ovako, par dana budu policijske patrole i posle nikom ništa“, rekao je meštanin ranije za naš portal.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća na Banovom brdu: Devojka automobilom udarila u kontejnere, pa u izlog cvećare

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar