Prava drama odvijala se jutros na Zvezdari ispred kuće pokojnog Dragoslava Kosmajca, nakon što je protekle noći bačena eksplozivna naprava u dvorište njegove vile. Na sreću, tom prilikom niko nije povređen, a samo dan ranije u isto dvorište bačena je još jedna eksplozivna naprava koja nije eksplodirala. Policija ispituje šta se krije iza ovog slučaja, kao i da li eventualno reč o nekoj opomeni.

Stanovnike Zvezdare protekle noći probudila je snažna detonacija, a ispostavilo se da je upravo bačena na kuću Kosmajca, o kome se proteklih godina u više navrata pisalo i to zbog toga što ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nazvao jednim od najvećih narko-bosova na ovim prostorima.

Pročitajte još:

Prema saznanjima Nova.rs, drama je počela još pre dva dana, kada je nepoznata osoba bacila eksploziv na kuću Kosmajca, ali koji nije eksplodirao. Međutim, vlasnici kuće, iz nepoznatih razloga, tada nisu prijavili slučaj policiji.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Ipak, odlučili su da ceo slučaj prijave nakon što se dan kasnije situacija ponovila. Tada su i ispričali u policiji da su videli na kamerama nepoznato lice kako baca nešto u dvorište, i to preko ograde, u ranim jutarnjim satim 7. novembra.

Velike policijske snage, uz pratnju vatrogasaca i Hitne pomoći, jutros bile na mestu eksplozije. Protivdiverzioni tim došao je nedugo za inspektorima i policijom u svom džipu. Postojale su indicije da je još neki eksploziv završio negde u dvorištu.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Nakon detaljnih pregleda, policija pod punom opremom, pancirima i šlemovima izašla je iz dvorišta i tada je ustanovljeno da nema opasnosti. Nedugo zatim, cela kolona krenula je nazad pod rotacijama i time je završena drama ispred kuće porodice Kosmajca.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako smo nezvanično saznali, naprava koja je eksplodirala završila je čak u komšijskom dvorištu, a na kući Kosmajca pričinjena je manja malterijalna šteta, navodno su oštećena garažna vrata.

Tokom istrage biće ustanovljeno šta se tačno dogodilo, kao i ko stoji iza svega.

Zasad nije poznato da li je eventualno reč o nekoj opomeni i kome je tačno upućena.

Policija sprovodi istragu, a zasad niko nije priveden.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar