Foto: Shutterstock

Aleksandar K. (20), koji je uhapšen zbog sumnje da je pretukao sedmomesečnu bebu, bio je nasilan i ranije. Kako saznajemo, Aleksandar K. je nedavno nasrnuo na oca i dedu svoje partnerke Ivane, nakon čega su se zajedno sa bebom odselili u Kraljevo.

Prema informacijama Blica, Aleksandar K. je fizički nasrnuo na oca svoje supruge, a zatim i na dedu.

Nakon ovog incidenta, Ivana I. i Aleksandar K. su se odselili iz Vrnjačke Banje i otišli u Kraljevo, gde su živeli u stanu sa Aleksandrovim roditeljima.

Foto: Shutterstock

Upravo u Kraljevu je, kako se sumnja, Aleksandar K. tukao sedmomesečnu bebu.

Kako je saopštio MUP, sumnja se da je sedmomesečnu pastorku u proteklih nekoliko dana Aleksandar K. (20) u porodičnom stanu, koristeći odsustvo svoje supruge, u više navrata fizički zlostavljao.

Tukao bebu dok je majka bila u prodavnici

Kako je za Blic otkrio Ivan, Ivanin otac i deda pretučene bebe, Aleksandar je tukao dete dok je Ivana bila u prodavnici.

„On je Ivanu slao da ide u prodavnicu i tada je tukao bebu, dok ona nije bila tu“, priča potreseni čovek.

Osumnjičeni Aleksandar K. je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

„Pod velikim sam stresom, mnogo mi je teško, a moram da radim. Ivana je sada kod mene kući u Vrnjačkoj Banji. Biološki otac nije želeo da prizna bebu i Ivana je počela da se zabavlja sa Aleksandrom“, ispričao je Ivan Ivanović.

Kako on priča, Ivana i Aleksandar su se venčali dok je ona bila trudna i neko vreme su živeli u Vrnjačkoj Banji, nakon čega su se preselili u Kraljevo i počeli da žive sa Aleksandrovim roditeljima.

Beba je u bolnicu primljena sa teškim povredama – prelomom nadlaktice, prelomom ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

„Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu“, kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar