Foto:FOTO HINA/ ZVONKO KUCELIN/Screenshot/citulje.novosti.rs/Privatna arhiva

Povodom četrdesetodnevnog pomena Goranu Vlaoviću, koji je slovio za pripadnika škaljarskog klana, ubijenog 25. avgusta u Hrvatskoj, porodica je objavila čitulju.

„Sine Goro, ti si moje sunce koje vječno sija! Čista duša i srce. Anđeo među anđelima. Mjesec u noći, zvijezda najsjajnija, ljubav bez kraja, svih koji su te poznavali, a oni koji nisu ne znaju ko je otišao…No, tu si uvijek i zauvijek, sin moj vanvremenski… Znaš ti koliko te majka voli i poštuje, koliko sam ponosna što sam te rodila, takvog kakav si bio i kakav ćeš ostati u srcima svih koji su te poznavali „, napisano je u čitulji porodice.

Podsetimo, u avgustu na Pagu u Hrvatskoj ubijen je Goran Vlaović Goro. Slovio je za jednog od ključnih ljudi u škaljarskom klanu, a u njega je pucao Kragujevčanin Duško Tanasković (28).

#related-news_1

Pretpostavlja se da je Tanasković bio angažovan kao plaćeni ubica, a ustanovljeno je da je učestvovao i u likvidaciji Milića Minje Šakovića u Budvi, takođe pripadnika škaljarskog klana.

Privođenje Duška Tanaskovića u Zadru Foto: Dino Stanin/PIXSELL

U poslednja tri meseca život su izgubila tri istaknuta pripadnika škaljarskog klana, a poslednji u nizu je vođa grupe Jovan Vukotić, ubijen 8. septembra u Istanbulu.

BONUS VIDEO: Mesto na Pagu u kome se dogodilo ubistvo Vlaovića