Miljan i Ljuban Vidović Foto: printscreen/TV SPORT KLUB, printscreen/TV Happy

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović uhapšeni su danas u jednom tržnom centru u Beogradu. Kako je portal Nova.rs ranije objavio, sa njima je tada priveden i poznati novosadski advokat Goran Karadarević, a koji sada za naš portal navodi da se dogodila greška, odnosno da nije imao legitimaciju kod sebe.

Karadarević navodi za Nova.rs da se sa braćom Hofman našao na sastanku kako bi ih zastupao, kada su u restoran ušli pripadnici UKP-a i SBPOK-a.

„Greška je, ja sam branilac tih momaka. U trenutku akcije me pripadnici policije nisu prepoznali, ali sada sam dobro. Nisam uhapšen, evo u policiji sam, njihova saslušanja kao građana su u toku, a ja čekam da vidim da či će im biti određeno zadržavanje“, rekao je Karadarević za Novu.

Podsetimo, kako je Nova.rs nezvanično saznala, braća Hofman su uhapšeni zbog spornih snimaka na društvenim mrežama na kojima se vidi kako maltretiraju ljude.

Na društvenim mrežama proteklih dana neprestano se pojavljuju snimci na kojima se vidi kako braća Vidović Hofman, inače kik-bokseri, maltretiraju i udaraju muškarce.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare