Miljan i Ljuban Vidović Foto: printscreen/TV SPORT KLUB, printscreen/TV Happy

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović uhapšeni su danas u jednom tržnom centru u Beogradu. Kako Nova.rs nezvanično saznaje, braća Hofman su uhapšeni zbog spornih snimaka na društvenim mrežama na kojima se vidi kako maltretiraju ljude.

Pogledajte snimak s lica mesta:

Na društvenim mrežama proteklih dana neprestano se pojavljuju snimci na kojima se vidi kako braća Vidović Hofman, inače kik-bokseri, maltretiraju i udaraju muškarce.

Kako je portal Nova.rs pisao, tokom prethodnih dana osvanuo je snimak na kome Hofman maltretira konobara.

„Kome si rekao da ćeš da zakolješ papagaja? Hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom ćerkom? Je l’ si rekao pred mojom ćerkom da ćeš da zakolješ papagaja? Je l’ njoj da serviraš mrtvog papagaja? Nemoj da te masakriram pi*ko mala, nemoj da vidiš ko sam ja pi*ko mala. Ne smeš mom detetu da kažeš ništa loše, ima da me poštuješ, je l’ si me čuo?“, govori Vidović a potom šamara konobara i udara ga pesnicom u stomak.

Ovo nije prvi put da se Vidović nađe u fokusu javnosti. Miljan Vidović je pre nekoliko meseci usnimljen u društvu generalnog sekretara Vlade Novaka Nedića. On je tada snimljen sa grupom batinaša iz Pančeva, i to neposredno pred veliki miting Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu.

Sa druge strane, i njegov brat Ljuban je usnimljen kako maltretira radnike kafića u Republici Srpskoj. Na tom snimku se čuje i kako Vidović u jednom trenutku govori da reketira pola Beograda.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare